Yılın İlk League of Legends Şampiyonu Tanıtıldı 2021

Yılın İlk League of Legends Şampiyonu Tanıtıldı 2021

Riot Games‘in geliştirdiği MOBA türündeki oyun olan League of Legends (LoL) için yeni şampiyon izah etti. Riot Games bu sene LoL’e 6 yeni şampiyon ilave etmeyi tasarılıyor ve şampiyonlardan ilki Mahvolmuş Kral Viego.

.

Yılın İlk League of Legends Şampiyonu Tanıtıldı

.

League of Legends Şampiyonu: Mahvolmuş Kral Viego

.

Mahvolmuş Kral Viego, oyunun hikayesinde başından beri bulunan bir karakter ve Riot bu karakteri oynanabilir bir şampiyon haline getirdi. Ayrı olarak oyunun içerisinde “Mahvolmuş Kralın Kılıcı” isminde bir eşya da mevcut. Tanıtılan bu şampiyon “Ormancı” olarak tasarlanmış ve E kabiliyeti olan Harrowed Path, Viego’ya orman içerisinde avantaj sağlayacak gibi görünüyor.

.

.

Mahvolmuş Kral Viego‘nun kabiliyetleri:

.

Pasif

.

Viego, katlettiği şampiyonlara geçici olarak sahip olabilir. Sahiplik esnasında Viego’nun eşyaları, saldırıları ve son olmayan kabiliyetleri, katlettiği düşmanınkilere dönüşür. Viego bir düşmana sahipken ve rakip şampiyonlara doğru ilerlerken ilave hareket hızı kazanır.

.

Q – Blade of The Ruined King

.

Pasif: Viego’nun savaşları, hedefinin mevcut sıhhatinin yüzde birlik bölümünü, isabet halinde ek hasar olarak verir. Viego bir düşman şampiyona Q kabiliyeti ile vurduğunda bir sonraki saldırısı iki sefer vurur. İkinci vuruş, normal hasar vermek yerine hedeften can kaçırır ve kritik vuruş yapabilir. Bu pasif, rakip şampiyon sahiplendiğinde de savunur.

.

Aktif: Viego, kılıcı ile ileriye atılır ve isabet alan tüm rakip şampiyonlara hasar verir.

.

Sene İlk League of Legends Şampiyonu Tanıtıldı

.

W – Spectral Maw

.

Viego, öne doğru atılır ve hemen peşinden isabet alan ilk rakibi sersemleten ve ona hasar veren bir sis patlaması ortaya çıkar. Sersemletme müddeti ve sis aralığı şarj müddetiyle artar. Hasar ve atılma erimi artmaz.

.

E – Harrowed Path

.

Viego, yakındaki bir duvarın çevrenine “Kara Sis” dalgası yayar. Viego sisin içindeyken kamufle olur. Saldırı hızı ve hareket hızı kazanır.

.

R – Heartbreaker 

.

Viego, halihazırda sahip olduğu rakip şampiyon vücutlarını bırakır ve ileri ışınlanır. Erim içindeki en düşük can yüzdesine sahip olan rakip şampiyona saldırır ve eksik can miktarına göre ilave hasar verir.

.

Mahvolmuş Kral Viego test2 için PBE sunucularında bulunuyor ve bu ayın nihayetinde oyuna ilave edilmesi tasarılanıyor.

.

 

 

.

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Google'dan Kuantum Hesaplama ve Makine Öğrenmesi Adımı
Google'dan Kuantum Hesaplama ve Makine Öğrenmesi Adımı

Google, makine öğrenme ve kuantum hesaplama girişimlerini TensorFlow Quantum kütüphanesi altında birleştirmeyi başardı. Makine öğrenme çerçevesi, kuantum veri setleri oluşturma...

iOS Cihazlarda Uygulama İzinleri Nasıl Kontrol Edilir?
iOS Cihazlarda Uygulama İzinleri Nasıl Kontrol Edilir?

Günümüzde pek çok uygulama, kullanıcılardan gerekliliğinin dışında farklı farklı izinler istiyor. Bu uygulamalardan bazıları ise gerçekten kötü amaçlı olabiliyor ve kişisel...

OnePlus Band vs Xiaomi Mi Smart Band 5: Ayrıntılı Özellik Karşılaştırması 2021
OnePlus Band vs Xiaomi Mi Smart Band 5: Ayrıntılı Özellik Karşılaştırması 2021

                              OnePlus Bandı                                                                        Xiaomi Mi Akıllı Bant 5 ...