Bu AirPods'lar 20 Bin Dolardan Alıcı Buluyor: İşte Nedeni

Los Angeles'ta bir tasarımcı tarafından oluşturulan bu AirPods'lar 20 bin dolara satılıyor. Tasarımcı bu özel AirPods'lardan 25 tane üretti ve Instagram hesabı üzerinden satıyor.


Kablosuz kulaklıklar her geçen gün popülaritesini artırıyor. Samsung ve Apple gibi şirketler, ürettikleri kablosuz kulaklıklarla iyi bir çıkış yakaladılar. Ancak ürünlerin fiyatı Türkiye'de ciddi anlamda yüksek ve bu kulaklıklara sahip olmadan önce birkaç kez düşünüyoruz.

Peki bir kablosuz kulaklığa ne kadar ödersiniz? Eğer Apple'ın AiPods'larından bir tane almak isterseniz isterseniz en az 1.000 TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Fakat haberimize konu olan AirPods'un satış fiyatı, tam olarak 20 bin dolar (yaklaşık 115.000 TL).

Los Angeles'ta bir tasarımcı tarafından geliştirilen AirPods'lar, 20 bin dolar karşılığında satılıyor. Teknik olarak 1.000 TL'lik AirPods'larla birebir aynı olan bu kulaklıklar, sahip oldukları tasarımları nedeniyle bu kadar pahalı. Bu AirPods'ların mermer bir taşıma kutusu bulunuyor ve kulaklıkların tamamı elmas taşlarla kaplı. 

İşte 20 bin dolar karşılığında satılan elmas kaplı AirPods'lar:

apple

Bu AirPods'ların üzerinde tam 1.000 adet elmas bulunuyor ve VVS1 sertifikasına sahip. Bu sertifika, üründe kullanılan elmasların herhangi bir leke içermediği anlamına geliyor. Leke içerse bile çıplak gözle görülemiyor, üstelik 10 kat büyütülerek incelendiğinde zar zor fark edilebiliyor. Kulaklığın geri kalan kısımları ise beyaz altın kaplama.

Ian DeLucca isimli bir tasarımcı tarafından hazırlanan bu kulaklıklardan sadece 25 tane var. 

Tasarımcı, altın ve elmas kaplamalı bu AirPods'ları Instagram hesabına yükledi. Siparişleri, mesaj aracılığıyla alıyor. Eğer bu ürünü incelemek ve iletişime geçmek isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.




EA, Bulut Tabanlı Oyun Sistemi Üzerine Çalıştığını Açıkladı
EA, Bulut Tabanlı Oyun Sistemi Üzerine Çalıştığını Açıkladı

EA, bulut tabanlı oyun deneyimine dâhil olmak için çalıştıklarını açıkladı. EA’den yapılan açıklamaya göre şirket, bulut tabanlı oyun sistemi için çok iddialı geliyor. ...

5G özellikli Honor View 30 ve Honor View 30 Pro tanıtımı yapıldı
5G özellikli Honor View 30 ve Honor View 30 Pro tanıtımı yapıldı

Honor View 30 ve Honor View 30 Pro tanıtımı yapıldı. 2019’un bitmesine az kaldı ancak Honor, iki amiral geHonor View 30 ve Honor View 30 Pro tanıtımı yapıldı. 2019’un bitmesine...

Microsoft’un Yeni İşletim Sistemi Windows Core - Özellikleri
Microsoft’un Yeni İşletim Sistemi Windows Core - Özellikleri

Microsoft’un kişisel cihazların mobilleşmesiyle birlikte işletim sistemi konusunda bir atak yapmak için çalıştığını biliyorduk. Bu çalışmalar son derece sessiz bir şekilde...