E3 2019’da Duyurulan 9 Android Oyun

E3 2019’da Android için duyurulan oyunları sizler için derledik.


Oldukça hareketli bir E3’ü geride bıraktık. 3 günlük süreç içerisinde Cyberpunk 2077’den, Star Wars’a kadar çok sayıda oyun tanıtıldı. Ancak E3 yalnızca bilgisayar ve konsolların etkinliği değil. Aynı zamanda mobil platformlara çıkacak oyunlarla ilgili de her sene bir sürü duyuru yapılıyor. Biz de sizler için E3 2019 sırasında, Android cihazlara çıkışını yapacak oyunlarla ilgili olan duyuruları bir liste haline getirdik.

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Square Enix bu sene E3’te yaptığı konferansta bir çok mobil oyuna yer verdi. Ancak duyurdukları mobil oyunlardan en dikkat çekeni tabii ki de Final Fantasy serisine ait Crystal Chronicles’ın Remastered Edition’ı oldu. Asıl olarak 2003 yılında Gamecube konsoluna çıkışını yapmış oyun, çağımızın gerisinde kalan grafikleri yenilenerek tekrar önümüze sunulacak. Square Enix aynı zamanda oyuna arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz, çok oyunculu bir mod ekleyeceğini de açıkladı. Henüz fiyatlandırma konusunda bir açıklama yapmayan Square Enix, oyunun önümüzdeki kış aylarında çıkışını yapacağını söyledi.

Tom Clancy’s Elite Squad

Ubisoft, konferansı sırasında Tom Clancy’s başlığı altındaki oyunlarının hayranlarını sevindirecek bir oyun duyurdu. Elite Squad isimli oyun stratejik bir askeri rol yapma oyunu olacak. Aynı zamanda Ghost Recon, Splinter Cell, The Division ve Rainbow Six kahramanlarının da dahil olacağı oyunla ilgili, henüz elimizde çok bir bilgi yok.

Romancing SaGa 3 & SaGa: Scarlet Grace Ambitions

Square Enix bu iki oyunu tek bir videoda duyurdu. Romancing SaGa 3 HD olarak yeniden yapılmış bir halde, üstelik yeni bir oyun moduyla karşımıza çıkacak. SaGa: Scarlet Grace Ambitions ise yine geliştirilmiş bir halde gelecek ancak bu geliştirmelerin ne yönde olacağıyla ilgili henüz bir açıklama yok. İki oyun için de henüz bir çıkış tarihi ve fiyat açıklanmadı.

Commander Keen

Commander Keen Bethesda’ya bağlı ZeniMax Online Studios tarafından geliştiriliyor. İlk oyunları MS-DOS için yayınlanan bu serinin Android’e çıkacak versiyonu, ilk oyunlara pek benzemiyor. Kart tabanlı bir oyun olacak Commander Keen için şimdilik bir çıkış tarihi yok ancak oyun ücretsiz olacak.

Gears POP!

Gears Pop aslında E3 2018’de Microsoft tarafından duyurulmuştu. Bu sene yaptığı konferansta oyunla ilgili birkaç detay daha paylaşan Microsoft, oyunun ön kayıta açıldığını da duyurdu. Oyunda amacımız Gears of War karakterlerini toplayıp en güçlü ekibi oluşturmak olacak. Oluşturduğumuz ekiple daha sonra karşımıza çıkan düşmanları yenmeye çalışacağız. Oyunla ilgili ne bir çıkış tarihi, ne de bir fiyat açıklandı ancak oyunun ücretsiz olacağı tahmin ediliyor.

War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius

Square Enix’in konferasında yaptığı son duyuru War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius’tu. Oyunun Japonya’da çıkacağı daha önce duyurulmuştu ancak Batı ülkelerinde de çıkacağı bu sene duyuruldu. Oyunun fragmanında oynanışa dair çok bir şey gösterilmiyor. Son birkaç saniyesinde gösterilen oynanış görüntülerindense oyunun Final Fantasy Tactics’e benzeyen bir oynanışa sahip olacağı tahmin ediliyor. Listedeki diğer oyunlar gibi bu oyun için de bir çıkış tarihi ya da bir fiyat açıklanmadı.

Sonic at the Olympic Games – Tokyo 2020

Sonic at the Olympic Games – Tokyo 2020 oyunu, konsollara gelecek Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 oyununa olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Oyunun, resmi sitesine kaydolarak oyunla ilgili son haberlere anında ulaşabilirsiniz. Elimizde, oyunun 2020 İlkbahar’da çıkacağından başka bir bilgi yok.

Telling Lies

Telling Lies, Her Story ve Silent Hill: Shattered Memories oyunlarının geliştiricisinin yeni oyunu olacak. Oyunda amacımız, Her Story’de olduğu gibi videolarla dolu bir dizüstü bilgisayarın başına geçip, videoları izleyerek bir gizemi çözmek. Oyun yapısı itibarıyla çizgisellikten uzak, heyecan verici bir deneyim vadediyor. Henüz bir çıkış tarihi ve fiyat açıklaması yok.

Stranger Things

Netflix, yeni Stranger Things oyununu duyurdu. Oyun Google Haritalar entegreli, konum bazlı bir oyun olacak. Oyunun geliştirici stüdyosu, bu tarz oyunlarda tecrübesi olan, The Walking Dead: Our World oyununun geliştiricisi Next Games. Oyun ücretsiz bir oyun olacak.




Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Android Oyun ve Uygulama
Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Android Oyun ve Uygulama

Android kullanıcıları için haftanın beklenen günü geldi ve Google Play Store’un cuma indirimleri başladı. Birçok oyun ve uygulamanın kısa bir süre için ücretsiz olarak...

Microsoft'un Projelere Yönelik Hizmeti 'Project' Yenilendi
Microsoft'un Projelere Yönelik Hizmeti 'Project' Yenilendi

Microsoft'un proje yöneticileri için geliştirdiği uygulaması "Project" yenilendi. Yenilenen Project, tüketicilere pek çok yeni özellik sunuyor ve işlemlerin daha kolay halledilmesini...

ZTE, 5G Destekli Amiral Gemisi Axon 10 Pro 5G'yi Tanıttı
ZTE, 5G Destekli Amiral Gemisi Axon 10 Pro 5G'yi Tanıttı

Çin’in dünya haberleşme pazarındaki en güçlü ellerinden birisi olan ZTE, 5G destekli amiral gemisi telefonu ZTE 10 Pro 5G ile MWC’de sahneye çıktı. Firma buna ek olarak, orta seviyeli...