Huawei, Android 10 Ön Yüklü P30 Pro Modelini Tanıttı

Çinli teknoloji devi Huawei, IFA 2019 etkinlikleri kapsamında, yenilediği P30 Pro'yu tanıttı. Şirketin tanıttığı yeni P30 Pro'nun mevcut modele göre sadece renk farkı bulunuyor ve Android 10 ön yüklü olarak kullanıcılara sunuluyor.


IFA 2019 etkinliklerinde boy gösteren Huawei, Android 10 işletim sistemli bir telefon modeli tanıttı. Huawei'nin tanıttığı bu telefon, aslında geçtiğimiz dönemlerde piyasaya sürülen P30 Pro'nun ta kendisi ancak bu telefon modelini farklı kılan özelliği renkleri.

Huawei'nin tanıttığı bu yeni tasarımlı P30 Pro, lavanta ve mavi renklerden oluşan ve hem mat hem de parlak bölümlerinin bulunduğu bir yapıda tasarlanmış durumda. Dilerseniz Huawei'nin yeniden tasarlanan P30 Pro modellerine yakından bakalım.

Huawei P30 Pro

Telefon, donanımsal anlamdaysa mevcut modele göre hiçbir fark göstermiyor. Yine Kirin 980 işlemcisine sahip ve kamera özellikleri de mevcut modelle birebir aynı. Bu yeni P30 Pro'nun tasarım haricinde değişen şeyiyse işletim sistemi. Yeniden tasarlanan P30 Pro, önceden yüklenmiş Android 10 işletim sistemiyle geliyor.

Çinli teknoloji devi 19 Eylül tarihinde Google servislerinin olmadığı ilk telefon modeli Mate 30'u duyuracak ve bu telefon modelinin kullanıcılara neler sunabileceğini hep birlikte göreceğiz ancak Huawei'nin P30 Pro'yu böyle kritik bir zaman diliminde neden yeniden tasarlayarak sunduğu merak konusu.

Belki de Huawei, işletim sistemi konusunda kafası karışan Huawei hayranlarına, Huawei akıllı telefonlarda Android'in en güncel sürümlerinin kullanılmaya devam edileceğini göstermek için böyle bir yöntem seçmiş olabilir.




WhatsApp'a  İki Yeni Özellik Geldi
WhatsApp'a İki Yeni Özellik Geldi

WhatsApp, sesli mesajlar ve iletilen mesajlarla ilgili olarak kullanıcı deneyimini artıracak iki yeni özellik yayınladı. ...

Samsung Galaxy Z Flip 5G, One UI 3.0 Güncellemesini Almaya Başladı 2020
Samsung Galaxy Z Flip 5G, One UI 3.0 Güncellemesini Almaya Başladı 2020

Samsung, One UI 3.0 kararlı aktüellemesiyle alakalı her son tarihi parktan çıkarıyor. Şirket, Galaxy S20 FE Android 11 aktüellemesinde çoktan silahını atladı . Şimdi, katlanabilir...

EA Access'in PlayStation 4'e Geleceği Tarih Belli Oldu
EA Access'in PlayStation 4'e Geleceği Tarih Belli Oldu

Electronic Arts'ın servisi EA Access, PS4 konsollarda 24 Temmuz'dan itibaren erişilebilir olacak. ...