Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 iOS Oyun ve Uygulama

Yine bir kısa süreliğine ücretsiz iOS uygulama ve oyunlar listesiyle daha karşınızdayız. Bu listemizde indirebileceğiniz üç uygulama ve iki adet oyun bulunuyor. Yeni bir uygulama ya da oyun arayışındaysanız listedeki uygulamalara ve oyunlara bir şans verebilirsiniz.


iOS cihazların uygulama mağazası olan App Store’da düzenli aralıklarla bazı uygulamalar ve oyunlar indirime giriyor ya da kısa süreliğine tamamen ücretsiz hâle gelebiliyor. Bu yazımızda kısa süreliğine ücretsiz olmasından faydalanarak indirebileceğiniz üç uygulama ve iki oyunu sizlere sunuyoruz. Vakit kaybetmeden listemize geçelim.

1. Emoji Camera

emoji camera

Normal fiyatı: 6,99 TL

Fotoğraf çekmeyi ya da fotoğraflarla uğraşmayı sevenlerdenseniz Emoji Camera’ya bir şans verebilirsiniz. Çektiğiniz fotoğrafların ya da kütüphanenizde var olan fotoğrafların üstüne içerisindeki yüzlerce emojiyi ekleyebilirsiniz. Ayrıca fotoğraflarınıza sadece emoji ekleme değil filtre ekleme, parlaklığını ve keskinliğini ayarlama gibi daha birçok özelliği de kullanabilirsiniz.

2. Train Conductor

Train Conductor

Normal fiyatı: 12,99 TL

5 milyondan fazla kişinin oynadığı Train Conductor’da parmaklarınızla trenleri kaydırarak ortaya çıkacak felaketleri önlemeye çalışacaksınız. Ayrıca bu oyunu rahatlıkla küçük kardeşinize de oynatabilirsiniz.

3. Remote Drive & File Browser

remote driver

Normal fiyatı: 29 TL

Bu uygulamayla birlikte iPhone’nuzunu ya da iPad’inizi Mac cihazınız için kablosuz bir flaş sürücüye dönüştürebilirsiniz. Mac dosyalarınızın tamamına ulaşabileceğiniz uygulamayla iOS cihazınızı evinizin içerisinde videolar oynatmak, dokümanları ya da fotoğrafları görüntülemek için kullanabilirsiniz.

4. Find My Bluetooth Earbuds

find my bluetooth earbuds

Normal fiyatı: 29 TL

Aslında adından da çok net bir şekilde anlaşılabileceği gibi kaybolan Airpods’larınızı ya da kulaklıklarınızı Bluetooh kullanarak bulabilen bir uygulama. Uygulama, Bluetooth sinyalleri açıksa 100 metrelik bir kapsama alanı içerisinden kulaklığınızı tespit edebiliyor. Kaybolan kulaklığınız AirPods ise tespit edilebilmesi için kılıfının dışında olması gerekiyor. Diğer kulaklıklarda ise Bluetooth’larının açık olması yeterli.

5. Dr. Panda & Toto’s Treehouse

Dr. Panda & Toto's Treehouse

Normal fiyatı: 23 TL

Listemizdeki diğer oyun gibi Dr. Panda & Toto’s Treehouse da daha çok küçük yaştaki oyuncuları hedefleyen bir oyun. Oyunun öne çıkan özelliği ise oynayan çocuklar için zararlı olabilecek üçüncü parti reklamlar ya da uygulama içi satın alma ögelerinin bulunmaması.

Kısa süreliğine ücretsiz olmasından faydalanarak indirebileceğiniz oyunlar ve uygulamalar listemiz şimdilik bu kadar. Sizin listeden beğendiğiniz oyun ya da uygulama hangisiydi? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.




Pixel 3 Kamerasının Gece Görüş Modu, Sınıfı Geçti
Pixel 3 Kamerasının Gece Görüş Modu, Sınıfı Geçti

Ünlü bilim ve teknolojisi sitesi The Verge editörlerinden Vlad Savov, Pixel 3’ün Night Sight modunu denedi ve deneyimlerini takipçileriyle paylaştı. Bu yazımızda Savov’un Pixel 3’ün...

EMUI 10'un Hangi Telefona Ne Zaman Geleceği Açıklandı
EMUI 10'un Hangi Telefona Ne Zaman Geleceği Açıklandı

IFA 2019 etkinliklerinde yeni arayüzü EMUI 10'la ilgili açıklamalarda bulunan Huawei, EMUI 10'un hangi cihazlar için ne zaman kullanıma sunulacağını açıkladı. ...

WhatsApp iOS Sürümüne 'Çağrı Bekletme' Özelliği Geldi
WhatsApp iOS Sürümüne 'Çağrı Bekletme' Özelliği Geldi

WhatsApp'ın iOS platformu için sunulan kararlı sürümü güncellendi. Yeni sürüm, WhatsApp'a çağrı bekletme özelliğinin yanı sıra bir süre önce beta sürümde sunulan grup ayarlarını...