8K'da 120 Hz Görüntü Veren AIO Bilgisayar

Sharp, Toshiba için yüksek kaliteli AIO bilgisayarlar üzerinde çalışıyor.


Sharp, Toshiba ile yaptığı anlaşma kapsamında yeni AIO (All-in-one, hepsi bir arada) bilgisayar için yüksek kalitede bir ekran tasırımı yaptı.

Yeni bilgisayar için herhangi bir isim belirtilmemişti, ancak geçtiğimiz günlerde bilgisayarın isminin Dynabook olacağı açıklandı.  Yeni Dynabook 31,5 inç ekrana sahip 8K IGZO panel ve 800 nit parlaklık değerine ulaşabilen bir AIO ekrana sahip. Ekranın yenileme hızı 120Hz, bu da gerçekten hızlı detay anlamına geliyor.

Ekran, HDMI 2.1 ve  DisplayPort 1.4 sayesinde 8K veya 4K videoları 120 Hz'de çalıştırabilecek. Ancak bilgisayarınızda dört tane Nvidia GeForce RTX 2080 Ti olsa bile, bunlar bir oyunu 8K/120 FPS değerinde oynayabilmeniz için yeterli değil.

Söylenenelere göre yeni Dynabook iş verimliliğini artırmak için tasarlanmış bir bilgisayar. Bilgisayar, daha çok video ve grafik kalitesine odaklanıyor. Ayrıca Dynabook’un ekstra güçlü Nvidia Quadro grafik işlemileri ile gelmesi de beklentiler arasında.

Ek olarak Dynabook modelinde ekran kartının ve belleğin yükseltilebilir olacağı söyleniyor. Bu, AIO bilgisayarlarda yapılaması zor olan bir şey.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Neden Mozilla Firefox’a Bir Şans Vermelisiniz?
Neden Mozilla Firefox’a Bir Şans Vermelisiniz?

İnternet dünyasının en çok kullanılan internet tarayıcılarından bir tanesi olan Mozilla Firefox'un Google Chrome'dan farklarından ve neden kullanılması gerektiğinden bahsediyoruz. ...

Apple, Cihazlarının Ekranlarında OLED'e Geçiş Yapabilir
Apple, Cihazlarının Ekranlarında OLED'e Geçiş Yapabilir

Yıllardır aynı ekran teknolojisini kullanan Apple, bazı değişiklikler yapacak gibi gözüküyor. ...

Samsung Exynos 7904 Tanıtıldı
Samsung Exynos 7904 Tanıtıldı

Samsung'un orta seviye akıllı telefonlarına seviye atlatmak için geliştirdiği Exynos 7904 işlemcisi, gelişmiş kamera ve çoklu görev özellikleri ile duyuruldu. ...