Uygulama Önerisi: Bu Hafta Dikkat Çeken 6 Android Uygulama

Android akıllı telefonlar ve tabletler için her hafta hazırladığımız uygulama önerileri listesine hoş geldiniz. Bugün ücretsiz ve işlevsel 5 uygulamaya yakından bakacağız.


Android kullanıcılarının Google Play Store'da uygulama keşfetmek için daha fazla vakit harcamalarına gerek yok. Bu hafta, sizin için 5 göze çarpan uygulamayı bir araya getirdik. Lafı daha çok uzatmadan listemize geçiş yapalım.

Ayrıca dilerseniz, yılın en iyi Android uygulamaları listemize de göz atabilirsiniz.

4K çözünürlüğünde duvar kağıtları için: Abstruct:

duvar kağıdı uygulaması

300'den fazla 4K duvar kağıdı içeren uygulama, OnePlus'ın duvar kağıdı tasarımcılarından biri tarafından geliştirilmiş. OnePlus 2'den OnePlus 7'ye kadar tüm OnePlus duvar kağıtlarına bu uygulama sayesinde erişebileceğiniz gibi, Paranoid Android ROM'unun duvar kağıtlarına da erişebilirsiniz.

Çeşitli formatlarda notlar almak için: Coda

not alma uygulaması coda

Bir not tutma ve doküman oluşturma uygulamasına benzetebileceğimiz Coda, basit ama şık görünen bir arayüze sahip. Sunduğu güçlü araçlarla Coda, alıştığımız dosya tiplerinden çok daha farklı ve özellikli dokümanlar oluşturma imkanı sunuyor.

Alternatif ve belki de en iyi yan tarayıcı: Tor Browser

tor browser

Gizlilik odaklı tarayıcı Tor Browser, geçtiğimiz haftalarda Android için resmi olarak yayınlandı. Deep Web'in de tarayıcısı olarak bilinen Tor Browser ile internette takip edilme imkanınız neredeyse yok.

Sanat eseri gibi hareketli fotoğraflar için: StoryZ

Fotoğraflarınıza hareket katıp canlandırabileceğiniz StoryZ, sabit bir resim ve videoyu bir araya getirerek animasyonlu Çift Pozlama Efekti gibi diğer fotoğraf düzenleme uygulamalarında görülmemiş özellikler sunuyor. 

Uyku takibi ve kaliteli uyku düzeni için: Tide

Uyku kalitenizi artırma, meditasyon yapma, rahatlama ve odaklanma amaçları için kullanabileceğiniz Tide, doğadan ilham alan sesler ve görüntülerle rahatlama sağlıyor. Uyku sorunları çekenler için birebir olan uygulama, ücretsiz olmasına rağmen uygulama içi satın alımlar sunuyor.

Yabancı dil öğrenimini hızlandırmak için: Drops

33 farklı dil öğrenme imkanı sunan Drops, sıkıcı ve ezberci bir yöntemin aksine adrenalin dolu bir oyun ile istediğiniz dili öğretmeyi amaçlıyor. Minimalist görseller ve mini oyunlarla Drops, yabancı dil öğrenme uygulamaları arasında en iyi olmaya aday.

Haftalık uygulama listemizin sonuna geldik. Önümüzdeki hafta görüşmek üzere :)




Razer, Razer Phone 2 İçin Kablosuz Şarj Aleti Çıkardı
Razer, Razer Phone 2 İçin Kablosuz Şarj Aleti Çıkardı

Oyun ekipmanlarıyla tanınan Razer, oyun odaklı telefonu Razer Phone 2 için kablosuz şarj aleti çıkardı. ...

Firewall Zero Hour, Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz Hale Geldi
Firewall Zero Hour, Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz Hale Geldi

Firewall Zero Hour’un oyun direktörü, PlayStation Blog'da paylaştığı bir yazı ile Firewall Zero Hour'un, çıkışının 1. yılı şerefine kısa bir süreliğine ücretsiz hale...

Play Store'da Bulunan 200 Uygulamada Virüs Tespit Edildi
Play Store'da Bulunan 200 Uygulamada Virüs Tespit Edildi

Güvenlik araştırmacıları, Play Store'da bulunan 200 uygulamada cihazların arka planında çalışarak reklam geliri elde eden kötü amaçlı yazılım tespit edildi. ...