Honor 8S Pro Olduğu Düşünülen KSA-AL10 TENAA’da Listelendi

Honor, 8S modelini geçtiğimiz nisan ayında duyurmuştu, telefon ise ilk olarak Rusya’da piyasaya sürülmüştü. TENAA’da Honor KSA-AL10 model numarasıyla listelenen telefonun ise Honor 8S’in Pro versiyonu olduğu düşünülüyor.


Çinli akıllı telefon devi Huawei’nin bir alt kuruluşu olan Honor markasını giriş-orta segment fiyat performans ürünleri üretmesiyle tanıyoruz. Şirket, nisan ayında Honor 8S'i tanıtıp kısa bir süre sonra piyasaya sürmüştü. Şimdi ise Honor yeni bir telefonu TENAA üzerinde listeledi.

KSA-AL10 model numarasına sahip bu telefonun Honor 8S Pro olduğunun düşünülmesinin sebebi, model numarasının Honor 8S (KSA-AL00) ile neredeyse aynı olması. Tabii tahminler sadece bu yönde değil. Cihazın Honor 9S olabileceği de göz önünde bulunduruluyor.

Honor 8s ProHonor

Cihazın özellikleri ise Honor 8S’in özelliklerine benziyor. Honor 8S, 2.0 GHz dört çekirdekli Helio A22 yonga setine sahipken, listelenen cihaz sekiz çekirdekli 2.0 GHz gücünde bir yonga setine sahip olacak ve yonga setinin Helio P22 olması bekleniyor. KSA-AL10 model numaralı cihaz, 5,71 inçlik 1520x720 çözünürlük veren bir ekrana sahip ve ekranda 5 MPlik kamerayı barındıran bir adet damla çentik bulunuyor. Arkada ise bir adet 13 MP’lik sensör bulunuyor.

Telefonun işlemcisi 2 GB veya 3 GB RAM ile desteklenecek ve cihaz 32 GB ya da 64 GB’lık depolama alanı seçeneklerine sahip bir şekilde satışa sunulacak. Cihazın pil kapasitesi 2920 mAh ve hızlı şarj desteği bulunmuyor. Telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda bir bilgimiz yok ancak yakın bir zamanda tanıtılması bekleniyor.




Asus Studiobook S - Fiyatı ve Özellikleri
Asus Studiobook S - Fiyatı ve Özellikleri

CES 2019 kapsamındaki yılın ilk şovuna çok iyi hazırlanan Asus, Apple’ın MacBook Pro modellerine doğrudan rakip olacak StudioBook S modelini tanıttı. Açık söylemek gerekirse, hafıza...

Türk bilim insanlarından 'yapay tendon' hamlesi
Türk bilim insanlarından 'yapay tendon' hamlesi

İngiltere’de doktora yaptığı dönemde tendonunda oluşan yaralanma nedeniyle bilimsel çalışmalarını bu alanaİngiltere’de doktora yaptığı dönemde tendonunda oluşan yaralanma...

Bluepoint: En Büyük Başarımız PlayStation 5 ile Gelecek
Bluepoint: En Büyük Başarımız PlayStation 5 ile Gelecek

Bluepoint Games, eskiyen oyunları yeniden hayata döndüren çalışmalarıyla öne çıkıyor. Shadow of the Colossus, Uncharted: The Nathan Drake Collection, Metal Gear Solid: HD Collection gibi...