Nokia'nın Gizemli Telefonu TA-1182 Ortaya Çıktı

Nokia'nın gizemli bir telefon üzerinde çalıştığı Federal İletişim Kurulu tarafından alınan bir sertifika ile ortaya çıktı. TA-1182 ismi verilen Nokia'nın yeni akıllı telefonu, 6 inç boyutunda bir ekrana sahip olacak.


Nokia, gizemli bir akıllı telefon modelinin sertifikasını Federal İletişim Kurulundan aldı. TA-1182 olarak isimlendirilen akıllı telefon modeli, Nokia'nın alt şirketi olan HMD tarafından her an duyurulabilir.

Telefonun teknik özelliklerine bakıldığı zaman bizi Snapdragon 429 ve 4.000 mAh batarya bekliyor. TA-1182'nin boyutları düşünüldüğü zaman ise ortalama 6 inç boyutunda bir ekrana sahip olacağını söylemek mümkün. 

Nokia'nın bu gizemli modeli için daha öncelerden Bluetooth ve Wi-Fi sertifikalarının daha önceden alınmış olduğu ortaya çıktı. TA-1182'nin Bluetooth 5.0 LE özelliğine sahip olacağı da diğer bilinenler arasında. Akıllı telefonun ne zaman çıkacağı, resmi olarak duyuruluş tarihi ve fiyatının ne olacağı henüz bilinmiyor, şimdilik gözler HMD'de.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Google Drive Hafızasını Arttırmanın 3 Basit Yolu
Google Drive Hafızasını Arttırmanın 3 Basit Yolu

Verilerimiz depoladığımız Google'ın Drive servisinde, nasıl daha fazla yer açarız? ...

Çin, FAST teleskobunu nisanda tüm dünyadaki bilim insanlarına açacak 2021
Çin, FAST teleskobunu nisanda tüm dünyadaki bilim insanlarına açacak 2021

Puerto Rico’daki efsanevi Arecibo Teleskobu’nda yaşanan talihsiz kazalar astronomları, diğer bir söylemle gökbilimcileri üzdü. Benzer bir teleskop Asya’da yapıldı: Çin FAST teleskobu....

PlayStation 5'te PS4'ten Eski Oyunları da Oynayabileceksiniz
PlayStation 5'te PS4'ten Eski Oyunları da Oynayabileceksiniz

Gün geçmiyor ki, PlayStation 5 ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atılmasın. 2020 yılında piyasaya çıkacağı kesinleşen yeni nesil oyun konsolunun, PlayStation 4'ten daha eski...