LG V30’a Android Pie Güncellemesi Geldi

Google’ın gelecek ay yayınlaması beklenen Android Q öncesinde, geçen yıl çıkan Android Pie işletim sistemine en son kavuşan telefon LG V30 oldu. Güncelleme ile telefon bazı özelliklere kavuştu.


Google, akıllı telefonlarda kullanılan Android işletim sisteminin son versiyonu olan Pie’ı geçtiğimiz yıl yayınlamıştı. O günden bu yana pek çok telefon için Android Pie güncellemesi yayınlanmış olsa da hala bütün telefonların güncellenmesi bitmiş durumda değil.

Son olarak, LG V30 da Android Pie güncellemesi almaya başladı. Güncelleme, ilk olarak Avrupa’da kullanılan ve model numarası H830 olan telefonlara geldi. Versiyon numarası PKQ1.190414.001 olan güncellemede 1 Temmuz 2019 tarihli güvenlik yaması da bulunuyor.

Güncellemeyle ilgili detaylı bir açıklama yok, ancak internette kullanıcıların belirttiğine göre yeni bildirim animasyonları kazanan telefonda ekranda da bildirim ışıkları yanıyor. 

Güncelleme, birkaç hafta içinde Avrupa’daki tüm V30’lara ulaşmış olacak. O zamana kadar beklemek istemeyenler, telefonlarını LG Bridge yazılımı ile güncelleyebilirler.




Marketing Türkiye ,Türkiye’de 2020 Yılının En Beğenilen Dizilerini Açıkladı ! 2021
Marketing Türkiye ,Türkiye’de 2020 Yılının En Beğenilen Dizilerini Açıkladı ! 2021

Marketing Türkiye ve Xsights, gerçekleştirdikleri araştırma sayesinde 2020’nin Türkiye’de en beğenilen ve sevilen dizilerini izah etti TV platformunda Suçsuzlar Apartmanı ön tasarıya...

Turkcell ile Ericsson İlk 5G Bağlantıyı Gerçekleştirdi
Turkcell ile Ericsson İlk 5G Bağlantıyı Gerçekleştirdi

Turkcell’in 5G altyapısı çalışmaları kapsamında, uluslararası standartlarla uyumlu ilk 5G canlı bağlantının İstanbul’da yapıldığı açıklandı. ...

Xiaomi, Mi Charge Turbo Teknolojisini Haftaya Tanıtacak
Xiaomi, Mi Charge Turbo Teknolojisini Haftaya Tanıtacak

Xiaomi, standart kablolu şarj seviyesinde hızlı bir şarj sunacak Mi Charge Turbo kablosuz şarj teknolojisinin yakında tanıtılacağını onayladı. Xiaomi, 9 Eylül’de gerçekleştirilecek...