WhatsApp Durumlarını Facebook Hikayeler'de Paylaşılabilecek

Facebook, Hikayeler özelliğini canlandırmak için WhatsApp kullanıcılarının durumlarını Facebook Hikayeler'de paylaşmasını mümkün kılacak.


Dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Facebook, sahibi olduğu popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ı geliştirmeye devam ediyor. WaBetaInfo tarafından aktarılan bilgiye göre şirket, servisleri arasında çapraz platform paylaşım özelliğini daha da ileri seviyeye getirmek istiyor.

Bildiğiniz gibi Facebook, geçtiğimiz yıl kullanıcıların hizmetine sunduğu özellik ile Instagram kullanıcılarının paylaştıkları hikayeleri tek tuş ile Facebook hikayelerde de paylaşmasını mümkün kıldı. Benzer bir özellik şimdi de WhatsApp durumlarına geliyor.

WaBetaInfo’nun tweetine göre Facebook, yakın zamanda kullanıma sunacağı özellik ile WhatsApp kullanıcılarının paylaştıkları durumları tıpkı Instagram hikayelerde olduğu gibi tek tuşla Facebook Hikayeler’de paylaşmasına izin verecek.

Facebook, Snapchat’ten ‘esinlendiği’ Hikayeler özelliğini ilk olarak Instagram’a getirmişti. Hikayeler, Instagram’da fazlasıyla ilgi görmüş olsa da Facebook’ta çok az sayıda kullanıcı tarafından kullanıldı. Şirket, çapraz platform paylaşımları ile Facebook Hikayeleri canlandırmaya çalışıyor.




Oppo, Kaydırılabilir Kameraya Sahip Bir Telefon Patenti Aldı
Oppo, Kaydırılabilir Kameraya Sahip Bir Telefon Patenti Aldı

Geçtiğimiz mart ayında Oppo, yeni bir telefon için patent almıştı. Bu patentte, ekranda hiçbir şey bulunmuyordu ve ön kamera telefonun arkası kaydırılarak ortaya çıkıyordu. Şimdi...

OnePlus 8/8 Pro OxygenOS Open Beta 4 Daha Fazla Düzeltme ve Kasım 2020 Güvenlik Yaması Getiriyor
OnePlus 8/8 Pro OxygenOS Open Beta 4 Daha Fazla Düzeltme ve Kasım 2020 Güvenlik Yaması Getiriyor

OnePlus, OxygenOS 11 Açık Beta 4’ten OnePlus 8’e ve OnePlus 8 Pro’yu  dünya çapında kullanıma sunmaya başladı . Son beta güncelleme halefi olan Açık Beta 3 kullanıcı...

Huawei Mate X2’nin İlk Görüntüleri Paylaşıldı! 2021
Huawei Mate X2’nin İlk Görüntüleri Paylaşıldı! 2021

Katlanabilir telefon pazarının öne çıkan markalarından Huawei’nin yeni katlanabilir telefonu Mate X2‘ye konusunda ilk resmi görüntüler paylaşıldı. Çinli akıllı telefon üreticisi...