Nvidia RTX'in Call of Duty: Modern Warfare Performansı

Call of Duty: Modern Warfare, üstün grafikleriyle birinci şahıs nişancı oyunları arasında adeta çağ atladı. Serinin yeni oyunu, özellikle Nvidia RTX'in gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisi sayesinde maksimum grafik kalitesi ve performansı sunuyor.


Nvidia'nın RTX grafik kartları, oyunlarda gerçekçiliği önemli ölçüde artıran gerçek zamanlı ışın izleme özelliğine sahip. Özellikle birinci şahıs nişancı türünde, yılın gözde oyunu Call of Duty: Modern Warfare de Nvidia GeForce RTX donanımına sahip bilgisayarlarda en iyi performansı veriyor.

Oyun tasarımcıları, Modern Warfare'de RTX'in saniyede 60 kare veya gölge işleme, aydınlatma ve özel efektler oluşturma yeteneklerini diğer platformlar kadar yüksek performanslı gösteren cesur ve gerçekçi ortamlar yarattılar.

Oyunun Piccadilly Circus bölgesindeki gerçekçilik, görüntülerdeki değişimi açıkça ortaya koyuyor. Birden fazla ışık kaynağı, geçmiş görsellere kıyasla özellikle gölgelerin daha iyi görünmesini sağlıyor ve duvarda gerçekçi görünen ve örtüşen gölgeler oluşturuyor. Eğer Nvidia RTX destekli bir bilgisayara sahip değilseniz Call of Duty: Modern Warfare sistem gereksinimlerini buradan kontrol edebilirsiniz.

call of duty modern warfare nvidia rtx

Nvidia, oyunun 60 FPS ve 1080p ila 4K çözünürlükte daha iyi görünmesini sağlamak için Infinity Ward ve Beenox'taki geliştiricilerle yakın çalıştı. GeForce RTX 2060, oyuncuların 60 FPS'de, maksimum ayarlarda ve 1080p'de ışın izleme etkinken oynamalarına olanak sağlayacak.

Ayrıca GeForce RTX 2060 Super, 1440p'de ışın izleme etkinken oyuncuların 60 FPS'de, maksimum ayarlarda oynamasına izin verecek. GeForce RTX 2080 Ti ise oyuncuların 60 FPS, Ultra ayarlarda ve 4K'da ışın izleme etkinken oynamaları için en iyi yol gibi görünüyor.

call of duty modern warfare nvidia rtx

Call of Duty: Modern Warfare RTX ile daha sürükleyici ortamlar sunuyor. Infinity Ward, yerdeki çöp yığınları da dahil olmak üzere sahnelerin daha gerçekçi görünmesini sağlamak için fotogrametri teknikleriyle yeni bir oyun motoru yaptı. Işık kaynakları ve nesnelerdeki tüm geliştirmeler size çevreniz hakkında daha fazla görsel ipucu veriyor ve böylece en ufak bir hareketi görebiliyorsunuz. Yumuşak gölgeler, aynı sahnedeki farklı ışık kaynaklarından gelen birden fazla örtüşen gölgeyle ortaya çıkıyor.

Yeni motor teknolojisi, fotogrametri, yeni hibrit tabanlı akış sistemi, volümetrik aydınlatma, 4K HDR, DirectX ışın izleme sistemi sağlayan fiziksel tabanlı bir sistem de dahil olmak üzere görsel mühendislik alanındaki en son gelişmeleri kullanıyor.

Spektral görüntü oluşturma, hem termal hem de gece görüşlü oyun içi görüntüleme için termal ısı radyasyonu ve kızılötesi tanımlama sağlıyor. Ayrıca teknik yatırım yeni bir animasyon ve biçim harmanlama sistemi sağlarken, yeni ses araçları paketi, desteklenen platformlarda en son ses simülasyonu efektleriyle birlikte tam Dolby Atmos desteği de sunuyor.

call of duty modern warfare rtx on

Nvidia, ışın izleme efektlerini görebileceğiniz en iyi görevlerin Fogard of War, Clean House, Piccadilly Circus, Embassy ve Old Comrades olduğunu söyledi. Işın izleme desteğini etkinleştirmek için kullanıcıların Nvidia'nın en son sürücülerini kurmaları gerekiyor.

Ayrıca Nvidia'nın Ansel aracını kullanarak en iyi sahnelerin fotoğraflarını da çekebilirsiniz. Call of Duty: Modern Warfare'in çok oyunculu modunda RTX performansını aşağıda izleyebilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




AMD, İşletmeler İçin Tasarlanan Ryzen PRO Serisini Duyurdu
AMD, İşletmeler İçin Tasarlanan Ryzen PRO Serisini Duyurdu

Dünya üzerindeki en büyük işlemci üreticilerinden biri olan AMD, yeni işlemcilerini duyurdu. İşletmelerin yüksek performans ihtiyaçlarına yönelik olacak şekilde tasarlanan ve çok...

Animal Rescuer çıktı! 2020
Animal Rescuer çıktı! 2020

Türk oyun stüdyosu Turquoise Revival Games’in Animal Rescuer ismindeki oyunu Steam üzerinde PC için çıkış yaptı. Oyunun Steam sayfasında, “Animal Rescuer, hızlı oynanış,...

Windows 10’da Güvenlik Açığı Yaratan Zero-Day Kodu Açıklandı
Windows 10’da Güvenlik Açığı Yaratan Zero-Day Kodu Açıklandı

Güvenlik araştırmacısı SandboxEscaper, yeni bir Windows LPE zero-day açığı keşfetti. ...