Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 iOS Uygulama

Sizler için kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları derlediğimiz yazı serimizde bu hafta iOS uygulamaları derledik.


Ücretli uygulamaları deneyimlememiz için genelde uygulamalarını kısa süreliğine de olsa ücretsiz hale getiren uygulama mağazalarında bu hafta iOS işletim sistemine, başka bir deyişle App Store'a baktık. Kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları kaçırmamanız için hızlı bir şekilde uygulamalarımıza geçiyoruz.

Cut for Stories

İndirimsiz fiyatı: 0,99 $

Instagram’daki hikayelerinizi bir ileri seviyeye taşıyacak olan bu uygulama aracılığıyla galerinizden görsel seçebilir, ilginç filtrelerle bu görselleri düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra farklı yazı fontları ve renk seçenekleriyle hikayelerinize renk katın.

LiveTunes – Concert FX Player

İndirimsiz fiyatı: 0,99 $

Telefonunuzdaki müzikleri bir konserdeymiş gibi dinleyebileceğinizi söyleseydik ne düşünürdünüz? Telefonunuzun ses karıştırıcısında düzenlemeler yaparak stüdyo kaydını bir konsere çeviren bu müzik çalar uygulaması sayesinde müzik dinleme deneyiminizi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz.

ScanKey – Barcode OCR Keyboard

İndirimsiz fiyatı: 0,99 $

iOS kullanan cihazlar için ekstra bir klavye olarak kullanılabilen bu uygulama sayesinde QR kod ve barkod okuyucu özellikleri klavyenize ekleniyor. Kısayol halinde ulaşabildiğiniz bu özelliklerle birlikte form doldururken herhangi bir kod taratmanız gerektiğinde kolay bir şekilde QR kod okuyucuya erişebiliyorsunuz.

iPicBox – Safe Photo Vault

İndirimsiz fiyatı: 0,99 $

Telefonunuzda herkesin görmesini istemediğiniz fotoğraflarınız var ancak bunları silmek istemiyor musunuz? Bu uygulama sayesinde onları gizleyebilir, istediğiniz zaman da bu fotoğraflara ulaşabilirsiniz. %100 gizlilik garantisi verilen uygulamada fotoğraflarınız yalnızca cihazınızda depolanıyor ve sunuculara gönderilmiyor.

3D Earth – weather widget

İndirimsiz fiyatı: 9,99 $

Hava durumunu, dünya saatlerini, widget’ları ve uzaydan Dünya’nın görünümünü birleştiren bu uygulama aracılığıyla tutarlı hava durumu bilgisini istediğiniz yerde alabilirsiniz. Havanın sıcaklığı, nem, rüzgar yönü, basınç ve daha birçok etmeni de gösteren uygulama sayesinde sürprizlerle karşılaşmayın.

Polca BW

İndirimsiz fiyatı: 0,99 $

Telefonunuzu ‘retro’ bir fotoğraf makinesine çevirecek bu uygulama sayesinde olağanüstü fotoğrafları tek bir dokunuşla çekebilirsiniz. Kahve lekeli fotoğrafların yanı sıra ‘ışık sızıntılı fotoğraflar’ çekmeniz de bu uygulamayla mümkün olacak. Deklanşöre bir kere bastığınızda standart modda çekim yaparken biraz daha basılı tuttuğunuz zaman ışık sızıntılı mod, biraz daha uzun bastığınızdaysa kahve lekeli bir modda fotoğraf çekebilirsiniz.

App Store'da kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları listelediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Kısa süreliğine ücretsiz uygulamalardan anında haberdar olmak için bizi takipte kalın.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Deadly Premonition Collector's Edition, Switch'e Geliyor
Deadly Premonition Collector's Edition, Switch'e Geliyor

23 Şubat 2010 yılında yayınlanan ve PlayStation 3, Nintendo Switch, Xbox 360 ve Microsoft Windows platformlarında oynanabilen hayatta kalma, korku türündeki Deadly Premonition oyununun...

Twttr'dan İlk Ekran Görüntüleri Geldi
Twttr'dan İlk Ekran Görüntüleri Geldi

Twitter'ın yeni özelliklerini ilk kez test edeceği uygulaması olan Twttr'dan ilk ekran görüntüleri paylaşıldı. Görünüşe göre Twitter, etkileşim odaklı bir uygulamadan çok içerik...

Google'ın Fişini Çektiği Inbox'a Muhteşem Alternatif: Spark
Google'ın Fişini Çektiği Inbox'a Muhteşem Alternatif: Spark

Google, Inbox kullanıcılarını Gmail'e geçmeye davet ediyor. Fakat dilerseniz çok daha kişisel bir alternatife geçiş yapabilirsiniz. ...