Apple WWDC 2019’da ARKit 3’ü Duyurdu

Apple WWDC 2019’da artırılmış gerçeklik konusunda duyurular yaptı. Apple, artırılmış gerçeklik konusunda yeni özellikler getirdiği ARKit 3’ü duyurdu.


ARKit 3 ile birlikte gelen 'People Occlusion' özelliği, insanların önüne ve arkasına gerçek zamanlı olarak sanal objeler ekleme imkanı sunuyor. Mojang da bu özelliğe örnek olarak kendisinin artırılmış gerçeklik oyunu Minecraft Earth’ü sahnede sergiledi.  

Apple, ARKit 3 ile birlikte RealityKit ve Reality Composer’ı da duyurdu. Bu iki araç, geliştiricilere artırılmış gerçeklik ve 3B üzerindeki çalışmaları konusunda çok yardımcı oluyor. RealityKit, iOS 13’e sahip olan tüm Apple ürünlerinde kullanılabilir durumda. 

Apple’ın çıkardığı yeni Reality SDK, geliştiricilere fotorealistik işleme, çevre ve kamera efektleri, animasyon ve fizik gibi birçok özelliği sunuyor. Ortaya çıkacak yeni gelişmelerden haberdar olmak için bizi takipte kalın. 




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Yapay Zeka Kullanılarak Death Metal Şarkısı Yapıldı
Yapay Zeka Kullanılarak Death Metal Şarkısı Yapıldı

Yapay zeka ve robotlar sanat eseri yaratamaz inanışını her geçen gün biraz daha sarsan yapay zeka, bu defa marifetini death metalde gösterdi. ...

5G Teknolojisi Akıllı Saatlere Neler Getirecek?
5G Teknolojisi Akıllı Saatlere Neler Getirecek?

Daha hızlı ve daha istikrarlı bir mobil internet deneyimi sağlayacak olan 5G teknolojisi, biz kullanıcıların hayatını birçok noktada kolaylaştıracak. Mevcut 4G teknolojisinden yaklaşık...

İnternet Tarayıcısında Çalıştığını İddia Eden Dolandıcılar
İnternet Tarayıcısında Çalıştığını İddia Eden Dolandıcılar

0850’li hatlarla şirketleri arayıp kendini internet tarayıcısı çalışanı olarak tanıtan dolandırıcılar, Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir baskınla...