Samsung Notebook 9 Pro Sınıfta Kaldı

Samsung Notebook 9 Pro'nun özellikleri, Samsung Notebook 9 Pen'in gerisinde kaldı.


Samsung Notebook 9 Pro, geçtiğimiz CES 2019 etkinliğinde tanıtılmıştı. Bu cihaza benzer özelliklerde Samsung Notebook 9 Pen adında bir cihaz daha tanıtılmıştı. Farkları ise, birisi normal S Pen, diğeriyse ‘Active Pen’ adı verilen yeni bir donanım kullanıyor.

Samsung Notebook 9 Pro, 13,3 inç Full HD ekranla birlikte geliyor. Notebook 9 Pro, 8. Jenerasyon Intel Core i7 işlemci ve 8 GB ya da 16 GB LPDDR3 RAM ile geliyor. Bu model, 13 inçlik Pen versiyonunun gerisinde kalıyor.

Notebook 9 Pro’nun iki versiyonu bulunuyor. Daha az özelliklere sahip versiyonu 256 GB dahili depolama, daha iyi özelliklere sahip olanı ise 512 GB dahili depolamaya sahip. İkisi de aynı RAM ve işlemci değerlerine sahip. İki cihaz da 1,2 kg ağırlığında ve ikisi de 12,1 x 8,1 x 0,55 inç uzunluğunda. Notebook 9 Pro 2 adet Thunderbolt 3 portu, 1 adet USB-C portu ile birlikte geliyor.

Notebook Pen’den daha düşük özelliklere sahip bu iki modele 1,100 dolar ile 1,300 dolar arasında fiyat biçilmiş. İsmine bakıldığı zaman ‘Pro’ modelinin daha yüksek özelliklere sahip olması beklense de Pen modelinin gerisinde kalarak eleştirmenlerin tepkisini çekti.




Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Oyun ve Uygulama (iOS)
Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Oyun ve Uygulama (iOS)

App Store'da kısa süreliğine ücretsiz hâle gelen 5 oyun ve uygulamayı sizler için derledik. ...

Chrome OS'a Birden Fazla Masaüstü Oluşturma İmkanı Geliyor
Chrome OS'a Birden Fazla Masaüstü Oluşturma İmkanı Geliyor

Chrome OS haricindeki tüm işletim sistemlerinde yer alan özellik, uzun bekleyişin ardından Chrome OS'a geliyor. ...

Samsung Galaxy M51'in Konsept Tasarım Görselleri Paylaşıldı
Samsung Galaxy M51'in Konsept Tasarım Görselleri Paylaşıldı

Samsung'un üzerinde çalıştığı yeni bir telefonun konsept görselleri sızdırıldı. Galaxy M51 olarak isimlendirilmesi beklenen telefon, günümüz teknolojilerini tüketicilerle...