Ancestors: The Humankind Odyssey’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ancestors'u uzun zamandır bekleyenler için güzel haber sonunda geldi. 27 Ağustos 2019 tarihinde bilgisayarlar için geliyor.


Panache Digital Games tarafından geliştirilen ve Private Division tarafından dağıtımcılığı yapılan Ancestors’ın, duyurulduktan yıllar sonra çıkış tarihi nihayet belli oldu. 27 Ağustos 2019’da çıkış yapacak olan oyun, ilk yıla özel olarak sadece Epic Games Mağazası’nda satışa sunulacak.

PS4 ve Xbox One sürümleri için bekleyen oyuncuların, birazcık daha beklemesi gerekecek. Bilgisayar sürümünden biraz daha geç çıkacak olan konsol sürümünün, 2020’den önce geleceği düşünülüyor. Oyun, konsollara Aralık 2019 tarihinde çıkacak gibi görünüyor.

Aynı zamanda bugün, Ancestors: The Humankind için son ama en önemli tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan video oyunun amacı ve oynanışı hakkında fazlasıyla bilgi içeriyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Teknostore’da Geçtiğimiz Yıl En Çok Satın Alınan 5 Ürün
Teknostore’da Geçtiğimiz Yıl En Çok Satın Alınan 5 Ürün

Bu haberimizde geçtiğimiz yıla bir bakış atıp Teknostore üzerinde en çok tercih ettiğiniz 5 ürünü inceliyoruz. ...

Intel, iPhone'lar İçin 2020'den Önce 5G Modem Üretmeyecek
Intel, iPhone'lar İçin 2020'den Önce 5G Modem Üretmeyecek

Bir araştırmacının iddiasına göre, Apple için modem üreten Intel, 5G modemleri daha geç bir tarihte üretebilir. ...

Samsung Galaxy Note 8 İçin Android Pie Güncellemesi Geldi
Samsung Galaxy Note 8 İçin Android Pie Güncellemesi Geldi

Samsung’un yeni telefonlarının gelmesine kısa bir süre kala, Samsung Galaxy Note 8’ler stabil bir Android Pie güncellemesi almaya başladı. ...