İnsansız Denizaltı Aracı Poseidon Kullanıma Hazır

İnsansız denizaltı aracı Poseidon'un kullanılması için hiçbir engel kalmadı.


Uzun bir süredir Rusya gibi ülkeler, insansız araçlara büyük önem veriyor. İnsansız araçlar kategorisine son olarak insansız denizaltı aracı eklendi. Bu son insansız aracın mimarı Ruslar oldu.

Rusya Savunma Sanayisi; hem teknolojik açıdan, hem de tahribat gücü bakımında büyük bir ivme kazandı. Poseidon ise özellikleri bakımından zirvede sayılabilir. En çok dikkat çekici yönü ise, düşman unsurlarına yakalanmadan onları imha edebilmesi.

Poseidon İçin İmha Edebilme Garantisi Verildi

Bu insansız araç; yapılan bazı teknolojik entegreler sayesinde, saatte 200 km/h'ye kadar hız kazanabiliyor. Rus yetkililerden gelen haberler doğrultusunda; bu araç ile ilgili “yenilmez” ifadesinin daha çok kullanıldığını görüyoruz.

Askeri operasyonlarda hayati öneme sahip olan uçak gemilerini ve kıyı altyapılarını yok edebilme gücüne sahip olan Poseidon, kıtalararası mesafeleri aşabiliyor. Güzergahının öngörülemez olması ise, bulunup yok edilmesini engelliyor. Nükleer motora sahip olması da, Avrupa'nın kaygılanmasına neden oluyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Snapdragon 865'te DDR5 Desteği ve 5G Modem Olabilir
Snapdragon 865'te DDR5 Desteği ve 5G Modem Olabilir

Samsung'un gelecek yıl tanıtacağı amiral gemisi Galaxy S11'e de güç verecek olan Snapdragon 865'in hem DDR5 desteğine hem de dahili 5G modeme sahip olacağı iddia edildi. ...

Mario Kart Tour'un Çıkış Tarihi Belli Oldu
Mario Kart Tour'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

Nintendo'nun yıllardır üzerinde çalıştığı, Android ve iOS platformları için geliştirilen yeni mobil oyunu Mario Kart Tour'un çıkış tarihi belli oldu. Şirketin Twitter üzerinden...

Meme Kanseri Riskini Önceden Hesaplayan Yapay Zekâ
Meme Kanseri Riskini Önceden Hesaplayan Yapay Zekâ

Binlerce tarama sonucu ile eğitilen bir yapay zeka, insanların meme kanseri riskini öngörebiliyor. MIT araştırmacıları tarafından geliştirilen yazılım kanser riski açısından geleceği...