Nubia Red Magic 3, LoL Turnavası Finalinde Sergilendi

Nubia, bir önceki oyun telefonu Red Magic 2'nin halefini, League of Legends LPL Bahar Şampiyonası finalinde sergiledi. Cihazın tasarımı bir öncekine oldukça benziyor.


Geçtiğimiz sene ilk kez gerçek oyun telefonlarını gördüğümüz bir yıldı. Black Shark ve Nubia gibi firmalar, öncelikli olarak oyunları odağına alan telefonlarını tanıtmıştı. Black Shark, oyun telefonunun bu sene için yenileyip halefini piyasaya sürdü. Nubia ise buna 28 Nisan'da tanıtacağını Red Magic 3 ile cevap vermeye hazırlanıyor.

Red Magic 3, bugün League of Legends LPL Bahar Şampiyonası finalinde gösterildi. Turnuvaya katılanlar ve izleyiciler, yakında tanıtılacak olan telefona önceden bakma imkanı buldu.

Fotoğrafı çekilen telefon, görüldüğü üzere bir cam fanus içerisinde muhafaza ediliyor. Fakat yetkililer telefonun ön kısmını gün yüzüne çıkarmayı istememiş olacak ki yalnızca arka tarafı görebiliyoruz. Anlaşıldığı gibi cihazın tasarımı Red Magic Mars'tan çok da farklı değil. Tek bir kameraya sahip olan oyun telefonu, altıgen biçimindeki parmak izi sensörünü de koruyor. Burada gösterilen cihaz kırmızı renkli olsa da, Nubia'nın diğer renkleri de satışa sunacağını tahmin ediyoruz.

Bir oyun telefonundan beklenildiği üzere en yeni ve en güçlü işlemci Snapdragon 855'i kulllanacak olan Red Magic 3, 12 GB RAM ve 5000 mAh'lik devasa bir batarya ile gelecek. Cihazın ekran yenileme oranın diğer akıllı telefonlardakinin aksine 60 Hz değil, daha yüksek olması ise beklenenler arasında. Razer Phone 2 gibi telefonlar 120 Hz'lik yenileme hızı sunarken, bu durum çok daha akıcı animasyonlara ve daha şık bir oyun deneyimine yardımcı oluyor.




Google, Stadia İçin Bir Hız Testi Aracını Duyurdu
Google, Stadia İçin Bir Hız Testi Aracını Duyurdu

Buluttan oyunculuk kavramını son zamanlarda ciddi anlamda domine eden Stadia, sistemini kullanmak isteyen ancak internet hızı konusunda kaygıları bulunan kişiler için bir hız testi aracını...

Galaxy Watch 3’ün EKG Özelliği 31 Ülkeye Daha Geliyor! 2021
Galaxy Watch 3’ün EKG Özelliği 31 Ülkeye Daha Geliyor! 2021

Samsung’un Galaxy Watch 3 modelinin ELEKTROKARDİYOGRAM özelliği 31 ülkeye daha geliyor. Android’in akıllı saatleri arasında yerini alan Galaxy Watch 3 modeli, kısa müddet önce çok...

Eski iPhone’lar İçin Güncelleme Geldi 2021
Eski iPhone’lar İçin Güncelleme Geldi 2021

Apple, iPhone modellerinde iOS 14 aktüellemesini kullanırken, daha önceki aletleri unutmuyor. Bu kapsamda iOS 12.5’in yayınlanmasından takriben 1 ay sonra iOS 12.5.1 aktüellemesi...