Microsoft Edge'e Gelecek Özellikler Ortaya Çıktı

Windows ile birlikte yüklü olarak gelen Microsoft'un kendi internet tarayıcısı Edge, kullanıcılarını mutlu edecek yeniliklere kavuşuyor.


Windows'u bilgisayarımıza kurduğumuzda yüklü gelen Internet Explorer, Windows 10 işletim sistemiyle beraber yerini yeni internet tarayıcısı Microsoft Edge'e bırakmıştı. Internet Explorer'a göre oldukça modern olan Edge, çok yakın zamanda yepyeni özelliklerle kullanıcılarına daha da keyifli bir kullanım deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Yenilenen Edge, Google Chrome için eklenti desteğine kavuşacak. Bu sayede Google Chrome'un mağazasında bulunan herhangi bir eklentiyi indirip, Microsoft Edge internet tarayıcısı için de kullanabileceksiniz. macOS işletim sistemiyle de uyumluluk kazanan Edge, aynı zamanda karanlık moda da çok ama çok yakında kavuşacak.

Tarayıcının kendisine karanlık mod gelmesi gözlerin yorulmasını azaltırken, gereksiz dikkat dağınıklığının oluşmasının da önüne geçiyor. Kullanıcılarından gelen geri dönütleri incelediği ve buna yönelik olarak çalışmalarını sürdürdüğü anlaşılan Microsoft, fazlasıyla olumlu yorumlarla karşılanacak gibi duruyor.




Yapay Zeka, Hukuk Alanında da Kullanılacak
Yapay Zeka, Hukuk Alanında da Kullanılacak

Her gün gelişen ve sürekli farklı alanlarda uzmanlaşmaya başlayan yapay zekâ, şimdi hukuk alanına da giriş yapıyor. ...

lntel,11. Nesil İşlemcilerle Desteklenen NUC M15 Dizüstü Bilgisayar Kitini Tanıttı
lntel,11. Nesil İşlemcilerle Desteklenen NUC M15 Dizüstü Bilgisayar Kitini Tanıttı

Intel , altında şirketin bilgi işlem aygıtlarını piyasaya çıkardığı NUC markası olarak bilinen Sonraki Bilgisayar Birimi’ne sahiptir. Şimdiye kadar, şirket küçük form faktörlü...

Google Phone, Play Store’da 500 Milyondan Fazla Yüklemeye Ulaştı 2020
Google Phone, Play Store’da 500 Milyondan Fazla Yüklemeye Ulaştı 2020

Google Phone, Pixels ve Android One akıllı telefonlarda düşünülen tercümeci uygulamasıdır. Google İletiler ile beraber bu uygulama, daha sonra değişik OEM’lerin belirli aletlerine...