PUBG Mobile'a Gelecek 3 Bomba Özellik

Bilgisayar ve oyun konsolları için piyasaya sürüldükten sonra akıllı telefonlara da gelen PUBG Mobile, kısa bir süre sonra yeni bir güncelleme alacak. Geliştirici şirket şimdi, 0.15.0 olarak kodlanan bu güncellemeyle birlikte oyuna gelecek 3 önemli özelliğin duyurusunu yaptı.


Dünyanın en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG, oyunseverlerin hala gözbebeği. Bu durumun farkında olan geliştirici şirket, oyunun akıllı telefon versiyonu olan PUBG Mobile'ı da yaklaşık bir yıl önce piyasaya sürdü. Yakın bir tarihte PUBG Mobile, 0.15.0 kodlu yeni bir güncelleme alacak.

Bu güncellemenin sunacağı tüm özellikler henüz bilinmiyor ancak PUBG Mobile'ın resmi Twitter hesabından güncellemeyle ilgili yeni bir tweet geldi. Konuyla ilgili yapılan açıklamalar, PUBG Mobile'a gelecek güncellemenin oyunseverlere neler sunabileceğini gözler önüne seriyor. Anlaşılan o ki PUBG Mobile'ın yeni güncellemesi, oyuna üç yeni önemli özellik getirecek. Dilerseniz şimdi, PUBG Mobile'a gelecek yeni özelliklere bakalım.

PUBG Mobile

Oyunseverler, PUBG Mobile'ın 0.15.0 güncellemesiyle BRDM-2 isimli bir aracı kullanmaya başlayabilecekler. Bu araç, oyunda sık sık kullanılan UAZ'ın zırhlı versiyonunun yerini alacak ve işaret fişeği güvenli alanın dışında atıldığında gelecek. Lastikleri mermi geçirmeyen bu aracın oyuna dahil edilmesiyle birlikte, PUBG Mobile'ın dengesi genel anlamda değişecek. Çünkü bu araç, beklenenden çok daha güçlü ve bu da oyunseverlere, büyük bir avantaj sağlayacak. Ancak araç, mermi geçirmiyor olsa da uzun süre düşman mermilerine maruz kaldığında kolaylıkla patlayabiliyor.

PUBG Mobile

PUBG Mobile'a 0.15.0 güncellemesiyle birlikte gelecek önemli özelliklerden bir tanesi de loot yaparken çoğu zaman dönüp bakmadığımız benzin bidonlarıyla ilgili. Öyle ki bu güncellemeden sonra benzin bidonları patlayabilecek. Oyunseverler bundan sonra, yakın çevrelerindeki benzin bidonlarına daha çok dikkat edecekler çünkü bu bidonlar, her an başka bir oyuncu tarafından patlatılabilir.

PUBG Mobile

Oyunun oynanışını ciddi anlamda etkileyecek yeniliklerden bir tanesi de tırmanmayla ilgili. Twitter'dan yapılan duyurulara göre bundan sonra oyunseverler, zıpladıkları sırada çıkıntılara tutunabilecekler. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, artık daha rahat bir şekilde bina çatıları gibi yerlere tırmanabilecekler.

PUBG Mobile

Yeni güncellemenin kullanıcılara ne zaman sunulacağı şu an için net olarak bilinmiyor ancak yeni güncellemenin, ekim ayının sonlarına doğru yayınlanması bekleniyor. Güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte geliştirici ekibin, PUBG Mobile'a başka hangi özellikleri sunacağını hep birlikte göreceğiz.




Telefona Klavye ve Fare Desteği Getiren İlginç Aparat
Telefona Klavye ve Fare Desteği Getiren İlginç Aparat

Efsane Pokemon, Pokemon Go'ya 3 Geri Geliyor
Efsane Pokemon, Pokemon Go'ya 3 Geri Geliyor

Niantic, Pokemon Go oyuncularına yakında efsanevi pokemonlar Cresselia, Kyogre ve Groudon'u yakalamak için bir şans daha sunacak. ...

YouTube, Yorum Bölümünü Yeniliyor
YouTube, Yorum Bölümünü Yeniliyor

Dünyanın en büyük video paylaşım platformu YouTube, yeniden tasarladığı yorum bölümünü Android uygulamasında test ediyor. Bazı kullanıcılar tarafından yayınlanan ekran...