Apple'ın Yeni MacOS Müzik ve TV Uygulamaları Ortaya Çıktı

WWDC 2019 yaklaşırken Apple sızıntıları artmaya devam ediyor. Son sızıntı, Apple'ın MacOS için geliştirdiği yeni müzik ve TV uygulamalarının ekran görüntülerini ortaya çıkardı.


Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple, gelecek hafta düzenleyeceği WWDC 2019 etkinliği ile masaüstü işletim sistemi MacOS’un yeni sürümünü Mac kullanıcılarının beğenisine sunacak.

Ortaya çıkan bazı söylentilere göre Apple, yeni MacOS sürümüyle birlikte bağımsız bir müzik ve podcast odaklı bir uygulama da tanıtacak. Ayrıca Apple, bu sonbaharda Mac ekosistemi için yeni bir TV uygulaması geleceğini de onaylamıştı.

9to5Mac’ten geliştirici Guilherme Rambo, Apple’ın kaynak kodlarından faydalanarak her iki uygulamanın da ekran görüntülerini oluşturmayı başardı. Aşağıda görmüş olduğunuz iki ekran görüntüsü, bir konseptten ziyade Apple’ın üzerinde çalıştığı tasarımı gösteriyor.

Yeni müzik uygulamasının ekran görüntüsüne baktığınızda tasarımın iTunes’dan esinlenildiğini kolaylıkla görebilirsiniz. Sol tarafta Apple Music, Kütüphane, Oynatma Listeleri bulunurken üst tarafta ise oynatıcının yer aldığını görüyoruz.

TV uygulaması da genel anlamda benzer bir tasarım dili kullanıyor. Sizin İçin, Filmler, TV Şovları gibi bölümler üst tarafta yer alırken, kütüphane ve kategoriler sol tarafta yer alıyor. Apple, arayüzün sade ve kullanışlı olmasına büyük önem veriyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




‘WhatsApp Geri Adım Attı’ Haberi Yalan! 2021
‘WhatsApp Geri Adım Attı’ Haberi Yalan! 2021

WhatsApp ile ilgili sosyal medyada başlayan ve Instagram gibi popüler başlıca sosyal medya platformlarında CNN kaynaklı ve Armoya Yüksek Teknoloji CEO & Kurucu Ortaklarından Tuncay Uludağ...

Lenovo'nun İlk Katlanabilir Dizüstü Bilgisayarı
Lenovo'nun İlk Katlanabilir Dizüstü Bilgisayarı

Lenovo, dünyanın ilk katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayarı için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. ThinkPad X1'in yapılacak tüm çalışmaların ardından önümüzdeki yıl...

Android 11 güncellemesi alacak Xiaomi modelleri 2020
Android 11 güncellemesi alacak Xiaomi modelleri 2020

Google tarafından geliştirilen ve onlarca akıllı telefona güç veren Android işletim sistemi, Android 11 sürümüyle beraber çok yakında akıllı telefonlara güç verecek. Telefonlara bir...