A101 Aktüel - Teknolojik Ürünler Güncel Katalog

A101'in her hafta yayınlamış olduğu aktüel ürünler kataloğunda yer alan teknolojik ürünleri sizin için seçip listeliyoruz. 15 Ağustos 2019 - 21 Ağustos 2019 tarihlerini kapsayan son katalogda toplam 4 teknolojik ürün ve aksesuar bulunuyor. Bu haftanın en dikkat çeken ürünü ise Samsung Galaxy M10 oldu.


BİM'in en büyük rakibi olan perakende mağaza zinciri A101 de haftalık aktüel ürün kataloğu yayınlıyor. Katalogları sizin için takip ediyor ve yer alan teknolojik ürünleri seçip listeliyoruz. Tablet, akıllı telefon, bilgisayar, kulaklık, powerbank gibi ürünlere, bu listemizi takip ederek uygun fiyatlardan ulaşabilirsiniz. Eğer siz de teknolojik ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlara karşılamak istiyorsanız, bu içeriğimizi tarayıcınızdan ya da Webtekno mobil uygulamasından favorilere ekleyin. Her hafta en güncel listeye hızlıca ulaşabilirsiniz.

15 Ağustos 2019 - 21 Ağustos 2019 tarihleri arasında geçerli olacak A101 Aktüel sayısında, toplamda 4 teknolojik ürün bulunuyor. O ürünler kataloğu şu şekilde:

A101 Aktüel Katalog, Teknolojik ürün listesi:

Samsung Galaxy M10

samsung galaxy m10

  • A101 Aktüel fiyatı: 1.179 TL

Samsung Galaxy M10 teknik özellikleri:

  • RAM: 2 GB
  • İşlemci: Exynos 7870
  • Depolama: 16 GB + MicroSD
  • Ekran: 6,22 inç HD+
  • Arka Kamera: 13 MP + 5MP
  • Ön Kamera: 5 MP 
  • Batarya: 3430000 mAh
  • İşletim Sistemi: Android 8.1 Oreo

Infinity-V tasarıma sahip olan Galaxy M10, Samsung'un giriş seviyesindeki akıllı telefonlardan biri. Cihaz kutudan Android 8.1 işletim sistemi ile geliyor ve Android 9 Pie işletim sistemine yükseltilebiliyor. Telefonu A101'den aldığınız zaman 2 yıl boyunca distrübitör garantisi de veriliyor.

HI-LEVEL 32 GB USB

32 GB USB

  • A101 Aktüel Fiyatı: 27,95 TL

Fiyat/performans konusunda oldukça iyi bir konuma sahip olan HI-LEVEL markasının 32 GB USB modeli, önümüzdeki hafta A101 marketlerde yerini alacak. OTG cihazlar ile uyumlu olan USB'nin 2 yıllık bir garantisi bulunuyor. USB'de ayrıca bir de USB 2.0 girişi de mevcut, bu sayede akıllı telefonunuza veya tabletinize de bağlayabiliyorsunuz.

Notebook soğutucu

notebook soğutucusu

  • A101 Aktüel Fiyatı: 22,95 TL

2 adet USB girişi bulunan bu notebook soğutucusu için 2 yıllık bir garanti söz konusu. Soğutucuyu cihazınıza bağladığınız takdirde fanların dönme hızlarını 5 kademe olacak şekilde istediğiniz hıza ayarlayabiliyorsunuz. Dizüstünüzde harici klavye kullanıyorsanız, soğutucudaki kaldıraç işinize yarayacaktır.

Piranha Spor Bluetooth Kulaklık

bluetooth kulaklık

  • A101 Aktüel Fiyatı: 39,95 TL

Sportif aktivitelere uygun tasarımıyla Piranha Bluetooth kulaklık, aynı zamanda oldukça kaliteli bir ses sunuyor. Güçlü bass ve stereosu ile dâhili mikrofonu sayesinde bu kulaklık, fiyat/performans olarak tam aradığınız ürün olabilir. Ayrıca kırmızı ve mavi olmak üzere 2 renk seçeneği bulunuyor.

A101 Aktüel, bu haftaki diğer teknolojik ürünler:

  • Next Minix HD Punto Uydu Alıcısı: 89,95 TL
  • Hi Level 32 Gb Micro Sd Kart: 27,95 TL,

A101 kaçta açılıyor? A101 çalışma saatleri:

Listedeki ürünleri satın almak için belirtilen tarihler arasında A101 mağazalarına gitmeniz yeterli. Tükiye'deki bütün A101 mağazaları ise sabah saat 09.00 ve akşam saat 21.00 saatleri arasında faaliyet gösteriyor.

A101'in her hafta yayınladığı aktüel kataloğunda yer alan teknolojik ürünleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bu içeriği tarayıcınızdan sık kullanılanlara kaydederek her hafta kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Webtekno mobil uygulamalasını aşağıdaki bağlantılardan akıllı telefonunuza indirebilir, içeriklerimizi uygulamadan takip edebilirsiniz:




Güçlü Kamera Yeteneklerini Bir Araya Getiren ZTE Axon 30 
Güçlü Kamera Yeteneklerini Bir Araya Getiren ZTE Axon 30 

Birkaç ay önce Çin merkezli ZTE, dünyanın ekran altı kamera teknolojisine sahip ilk akıllı telefonu olan Axon 20’yi piyasaya sürdü . Bu ayın başlarında şirket, Axon 20 Extreme...

Epic Games, Steam'i Tahtından Etme Konusunda Kararlı
Epic Games, Steam'i Tahtından Etme Konusunda Kararlı

Epic Games Store, Ghost Recon: Breakpoint ve Outer Wilds gibi yeni çıkacak oyunları kendi bünyesine kattı. Oyunlar Steam’de satışa sunulmayacak. ...

Microsoft Açıkladı: Windows 7'ye Veda Günü Yaklaşıyor
Microsoft Açıkladı: Windows 7'ye Veda Günü Yaklaşıyor

Microsoft, Ocak 2020 itibarı ile şirketin şu ana kadar piyasaya sürdüğü en popüler işletim sistemlerinden biri olan Windows 7 için desteğini sonlandıracağını açıkladı. ...