Epic Games, Peş Peşe Oyun Alan Hesapları Engelliyor

Epic Games Store, kısa bir süre içerisinde çok fazla sayıda oyun satan alan kullanıcılarının yeni oyun almalarını engelleme yoluna gidiyor.


Oyun satış platformlarının indirimlerinde, indirim oranı çok iyi olduğunda sonra oynamak üzere satın alınan ancak hiç oynanmayan bir sürü oyun var. Valve’ın mağazasından böyle alışveriş yaptığınızda, oyun kütüphanenizde hiç oynamadığınız bir kamyon oyununuz oluyor. Epic ise sizi alışveriş yapmaktan alıkoyuyor.

Burada insanları korumayı amaçlayan bir sistem olduğu için oyun alımları durduruluyor gibi gözükse de gerçek aslında bu değil. Epic Store sayfasında bir sepet uygulaması yok, haliyle oyunları sepetinize ekleyip sonra hepsini birden alamıyorsunuz. Oyunları tek tek almanız lazım. Ticari işletmeler ise hesap hareketlerini kayıt altında tutarlar ve bu yazılımlar, kısa sürede çok fazla hesap hareketi yaşanması durumunda hesapları işaretlerler. Aynı durum Epic mağazasında da yaşanıyor.

Epic Games Halkla İlişkiler Ekibi’nden Nick Chester, bu durumu doğrulayarak bunun, agresif sahtekarlık önleme kurallarının bir parçası olduğunu söylüyor. Chester’in önerisi, böyle bir durumla karşılaşan kişilerin müşteri hizmetleri ile iletişime geçmesi yönünde oldu.

Epic Games Store her ne kadar Valve’ın Steam platformuna meydan okusa da sitenin temelde düzeltmesi gereken şeyler var. Siteyi düzenleme ve sayfalar sistemine geçme çalışmaları devam eden Epic Games Store, ayrıca alışveriş sepeti uygulamasını da getirmeli. Epic’in amacı Steam’i tahtından etmek ise, insanlara Steam’de olmayan bir hizmet sistemi sunmak zorunda; Steam’e göre eksik kalan bir sistemle şansları çok fazla değil. Ayrıca oyunlara para harcayan insanları engellemek, para kazanmanın en iyi yolu sayılmaz.




iPhone’da RAM Temizleme Nasıl Yapılır?
iPhone’da RAM Temizleme Nasıl Yapılır?

RAM temizleme işlemi, cihazınızı hızlandırmak için kullanabileceğiniz en basit yöntemlerden bir tanesidir. Pek çok kullanıcının aklında iPhone RAM temizleme işlemi nasıl yapılır...

Nikon, Bu Zamana Kadarki En Gelişmiş DSLR Kamerayı Duyurdu
Nikon, Bu Zamana Kadarki En Gelişmiş DSLR Kamerayı Duyurdu

Fotoğrafçılık ve fotoğraf makineleri konusunda ciddi bir başarıya imza atmış olan Nikon, son derece iddialı bir giriş yaparak yeni DSLR kamerasını duyurdu. Bu zamana kadarki en iyi DSLR...

Fortnite'ın Android Sürümü, Epic Games Uygulamasıyla Değişti
Fortnite'ın Android Sürümü, Epic Games Uygulamasıyla Değişti

Epic Games, Android platformu için geliştirdiği Fortnite Yükleyici uygulamasını güncelledi. Oyunseverler artık, Fortnite Yükleyici uygulaması yerine Epic Games'in mobil uygulamasını...