Steam Yerel Çok Oyunculu Oyunlara Çevrimiçi Özellik Getirdi

Steam, özellikle yerel çok oyunculu oyunlara ilgi duyan oyuncuları fazlasıyla sevindirecek bir özelliği betada kullanıma sundu. Remote Play Together akış sistemi, yerel çok oyunculu oyunları çevrimiçi çok oyunculu sistemde oynatacak.


Steam kullanıcıları yerel çok oyunculu oyunları çevrimiçi oynayamamaktan şikayet ediyordu. Ancak Valve, Steam Beta kullanıcılarının istemcilerini güncelleyerek, artık yerel çok oyunculu oyunları çevrimiçi olarak arkadaşlarıyla oynayabileceklerini duyurdu.

Yeni uygulamaya "Remote Play Together" adı veriliyor ve Steam kullanıcıları özelliği kullanmaya başlamak için şimdilik beta sürümünü indirmek zorundalar.

steam remote play together

Oyuncular, Remote Play Together sayesinde artık Steam arkadaşlarını yerel eşli oyunlara, yerel çok eşli oyunlara ve bölünmüş ekrana sahip oyunlara çevrimiçi olarak davet edebilecekler. Sistem akış yoluyla çalışıyor ve beta kullanıcıları arkadaş listesinden tek tıkla çevrimiçi çok oyunculu desteği olmayan bir oyuna dört arkadaşını davet edebiliyorlar.

Remote Play Together'ın en güzel yanı tamamen ücretsiz olması. Ayrıca gruptaki diğer arkadaşlarınızla oynayabilmek için özelliğin sadece 1 kişide olması yetiyor. Steam betasına katılarak arkadaşlarınızla yerel çok oyuncu desteğine sahip oyunlarınızdan birini oynayabilirsiniz.




CoD: Modern Warfare'e Mini Harita Geliyor
CoD: Modern Warfare'e Mini Harita Geliyor

Call of Duty: Modern Warfare’daki mini harita eksikliği kimi oyuncuların eleştirilerine sebep olurken kimi oyuncular tarafından taktiksel oynanışı ön plana çıkardığı için...

Tor Browser'ın 9.0 Sürümü Yayınlandı
Tor Browser'ın 9.0 Sürümü Yayınlandı

İhtiyaç duyduğunuz tüm yama yeniden yapılandırma ve araç güncellemelerine ek olarak Tor Browser'ın daha iyi çalışmasını sağlamak için büyük geliştirmeler yapıldı. ...

Tüm Bilgisayarlara Wi-Fi 6 Desteği Getirebilen Mucize Parça
Tüm Bilgisayarlara Wi-Fi 6 Desteği Getirebilen Mucize Parça

Birçok yeni mobil cihazda, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda bulunan eski 802.11ac Wi-Fi teknolojisi, 802.11ax ile değiştiriliyor ancak standartların üreticiler için mevcut olması,...