Redmi Note 7'nin Ön Siparişleri 20. Dakikada Durduruldu

Geçtiğimiz hafta Xiaomi tarafından tanıtılan Redmi Note 7, ön siparişe açıldıktan 20 dakika sonra satıştan geri çekildi. Bunun nedenini ise Redmi CEO'su açıkladı.


Geçtiğimiz günlerde orta segmente bomba gibi düşen Redmi Note 7 tanıtımı sonrasında cihazın ön siparişe açılması merakla bekleniyordu. 48MP'lik arka kamerası, göz damlası çentiği ve oldukça ince çerçevesiyle mükemmel bir şıklığa sahip olan telefonun büyük rağbet görmesi bekleniyordu.

Açıkçası telefona olan ilgi tam da tahmin edildiği gibi oldu. Duyurulmasının üzerinden 5 gün geçtikten sonra ön siparişe açılan Redmi Note 7, sadece 20 dakika satışta kaldıktan sonra bir anda geri çekildi. Herkes durumun nedenini merak ederken, ilgili açıklama Redmi CEO'su Lu Welbing'den geldi.

Weibing, ilk etapta binlerce Redmi Note 7 hazırlamalarına rağmen, ön siparişlerin beklentilerini çok aştığını belirtti. Mevcut stok durumunun ön siparişlerin çok gerisinde kalacağını gördükleri anda satışı durdurduklarını belirten Welbing, stok durumunu istenen seviyeye çektiklerinde ön siparişe devam edeceklerini açıkladı.

Redmi Note 7, 3 GB RAM’li sürümü için 999 Çin Yuanı (~808 TL); 4GB RAM’li sürümü için 1199 Çin Yuanı (~970 TL); 6GB RAM’li versiyonu için ise 1399 Çin Yuanı (~1.132TL) fiyatla ön siparişe sunulmuştu.




Microsoft Surface Duo, Yaz ’e kadar Android 11 güncellemesini alacak: Rapor 2021
Microsoft Surface Duo, Yaz ’e kadar Android 11 güncellemesini alacak: Rapor 2021

Microsoft’un Microsoft Surface Duo ile yaptığı Android Deneyi , aletin Android 10 ile kutudan çıkarıldığı mananına geliyordu. Şimdi, Dr. Windows tarafından hazırlanan bir rapor,...

Microsoft Edge'e Gelecek Özellikler Ortaya Çıktı
Microsoft Edge'e Gelecek Özellikler Ortaya Çıktı

Windows ile birlikte yüklü olarak gelen Microsoft'un kendi internet tarayıcısı Edge, kullanıcılarını mutlu edecek yeniliklere kavuşuyor. ...

Çevirmeli Bağlantılardaki Seslerin Hikayesi
Çevirmeli Bağlantılardaki Seslerin Hikayesi

Günümüz teknolojileri nedeniyle artık kullanılmayan çevirmeli bağlantılar, geçmişte çok popülerdi. Finlandiyalı bir yazılım uzmanı, konuyla ilgili yıllardır yapmakta olduğu bir...