Xiaomi Mi 9 Lite Türkiye’de Satışa Sunuldu

Çinli teknoloji devi Xiaomi, kullanıcılara yüksek teknolojileri uygun fiyatla sunmasıyla nam salmış bir marka olarak biliniyor. Şirketin son fiyat performans telefonları arasında olan Xiaomi Mi 9 Lite, Türkiye’de satışa sunuldu.


Xiaomi’nin akıllı telefonları gün geçtikçe daha da fazla yaygınlaşıyor. Uygun fiyatı ve yüksek performansıyla kullanıcıları cezbeden Xiaomi, geçtiğimiz ay Xiaomi Mi 9 Lite isimli cihazını kullanıcılarının beğenisine sunmuştu. Cihaz şimdi de Türkiye’ye giriş yapıyor.

Eylül ayında tanıtılan cihaz, 6,39 inçlik damla çentikli bir ekrana sahip. Corning Gorilla Glass 5 ile korunan ön panel %85,8 ekran/gövde oranına sahip. Super AMOLED ekrana sahip olan telefon aynı zamanda 600 nitlik bir ekran parlaklığını da kullanıcılarına sunuyor. Son olarak telefonun 1080x2340 piksel çözünürlüğe ve 19,5:9 en/boy oranına sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

Xiaomi Mi 9 Lite

Telefonun donanım kısmına bakacak olursak gücünü Snapdragon 710’dan alan telefon, 6 GB RAM’e sahip. 64 GB ve 128 GB’lık iki dahili depolama seçeneğine sahip olan telefon aynı zamanda 256 GB’a kadar bir microSD kart girişine de sahip.

Telefonun kamera özelliklerine geldiğimiz zaman 48 MP’lik f/1,8 diyafram açıklığına sahip bir ana kameranın yanı sıra 8 MP’lik bir ultra geniş açılı lens ve 2 MP’lik bir derinlik sensörünü görmek mümkün.

Xiaomi Mi 9 Lite Türkiye’de ne kadar?

Xiaomi

Şu anda Trendyol üzerinden Xiaomi Türkiye garantili olarak satılan Xiaomi Mi 9 Lite’ın 128 GB’lık ve 64 GB’lık modellerinin fiyatı da belli oldu. Koyu gri modeli 128 GB olan telefon 2.799 TL’lik bir fiyata sahipken Gri ve 64 GB dahili depolamaya sahip olan model 2.599 TL bir fiyat etikete sahip.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




10 Yıllık Masaüstü Telefonu Hatası Tekrar Ortaya Çıktı
10 Yıllık Masaüstü Telefonu Hatası Tekrar Ortaya Çıktı

McAfee güvenlik araştırmacıları, 2009 yılında keşfettikleri bir hatanın tekrardan ortaya çıktığını belirtti. Avaya markalı masaüstü telefonlarda bulunan bu güvenlik açığı...

Bethesda, Fallout 76'yı 900 Saat Oynayan Oyuncuyu Banladı
Bethesda, Fallout 76'yı 900 Saat Oynayan Oyuncuyu Banladı

Ticari açıdan adeta bir felakete dönüşen Fallout 76 vakası, bir de garip yönetim hatalarıyla gündeme geldi. Bir Fallout hayranı, oyunu çok oynadığı için banlandı. ...

Yapay Zekâ ile Geliştirlen İlaç İnsanlarla Test Edilecek
Yapay Zekâ ile Geliştirlen İlaç İnsanlarla Test Edilecek

Kullanım alanı her geçen gün genişleyen yapay zekâ, bu sefer de ilaç alanına el attı ve dünyada ilk kez obsesif kompulsif bozukluğa sahip hastalar için yapay zekâ tarafından bir ilaç...