Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Oyun ve Uygulama (iOS)

App Store'da kısa süreliğine ücretsiz hâle gelen 5 oyun ve uygulamayı sizler için derledik.


Google Play Store’a nazaran App Store'da daha az sıklıkla gerçekleşen indirimlerde kısa süreliğine ücretsiz olan 5 adet oyun ve uygulama bulunuyor. Telefonuna indirecek yeni oyun ve uygulama arayan iPhone kullanıcıları, oluşturduğumuz listeye göz atarak beğendikleri oyun ve uygulamayı ücret ödemek zorunda kalmadan indirip deneyebilirler.

Yeti Pie

Normal fiyatı: 5,54 TL

Koca ayak, Yeti ya da Yowie gibi farklı kültürlerde farklı isimlerle anılan bu efsanevi yaratıklar, bu sefer oyunumuzun ana karakteri hâline geliyor. Çalınan pastaları bu efsanevi yaratıklarla düşürmeden kaçırmaya çalıştığınız bu basit oyunu istediğiniz yerde oynayarak vakit geçirebilirsiniz.

Grocery/Shopping List Pro

Normal fiyatı: 16,72 TL

Alışverişlerden sonra başımıza en çok gelen şeylerden bir tanesi, şüphesiz ki çoğu zaman alışverişte bir şeyi almayı unutmamız oluyor. Birçok muadili de bulunan bu alışveriş listesi uygulamasında işaretleyebileceğiniz 330’dan fazla seçenek bulunurken kendiniz özel olarak da almak istediğiniz ürünleri listenize ekleyebilirsiniz. Listenin telefonunuza depolanması sayesinde marketteyken internet bağlantısına da ihtiyaç duymuyorsunuz.

Alien Shooter – Survive

Normal fiyatı: 5,54 TL

Oyuncuların isteklerine göre şekillendirilen efsanevi Alien Shooter oyunun özel bir versiyonu olan bu oyunda, bu sefer bir hayatta kalma modu da bulunuyor. Oyundaki göreviniz ise etrafınızdaki acımasız yaratıkları tamamen temizlemek.

Duck Warfare

Normal fiyatı: 5,54 TL

Basit kontrolleri, her biri farklı saldırılara ve animasyonlara sahip 24 ördeği, 5 bölgesi ve 40 farklı düşman çeşidi bulunan bu oyunda keyfinizi kaçıracak oyun içi satın almalar ve reklamlar bulunmuyor.

Trance X

Normal fiyatı: 11,13 TL

Apple’a özel olarak geliştirilen oldukça sağlam bir optimizasyonu bulunan bu oyunda kendi müziğinizi ve sanatınızı konuşturabilirsiniz.

Bu haftanın App Store indirimlerinden seçtiğimiz ücretsiz uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Ücretsiz oyun ve uygulamaları önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşmaya devem edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.




Efsanevi yeni fotoğraflar, Mars’a vahşi inişi sırasında NASA Perseverance gezgini gösteriyor 2021
Efsanevi yeni fotoğraflar, Mars’a vahşi inişi sırasında NASA Perseverance gezgini gösteriyor 2021

NASA, Perseverance Mars Rover’ın altı tekerleği yere düşmeden yalnızca birkaç dakika önce çekilmiş yeni resimlerini yayınladı; bu, yenilikçi Sky Crane’in merhametsiz karmaşık...

8 Kameralı Huawei P40 Hakkında Bilinen Tüm Detaylar
8 Kameralı Huawei P40 Hakkında Bilinen Tüm Detaylar

2020'ye girmemize çok az bir zaman kala 2020 model amiral gemisi telefonların özellikleri de yavaş yavaş netleşmeye başladı. Biz de bu yazımızda Huawei'nin yeni amiral gemisi olacak olan...

Redmi 10X 4G, Android 11 güncellemesini aldı, Redmi Note 9 sıradaki olabilir 2021
Redmi 10X 4G, Android 11 güncellemesini aldı, Redmi Note 9 sıradaki olabilir 2021

Geçen sene Xiaomi’nin alt markası Redmi , Redmi 10X isimli Çin’e özel bir akıllı telefon serisini piyasaya sürdü. Bu seri, Redmi 10X isimli tek bir 4G modeli içerir. Mevzubahis...