Xiaomi: MIUI'daki Reklamları Azaltıyoruz

Reklamların kullanıcıları ciddi anlamda rahatsız etmesinin ardından Xiaomi, MIUI arayüzündeki reklamların sayısında bir azalmaya gitti.


Xiaomi’nin özel kullanıcı arayüzü MIUI, şu ana kadar kullanıcılarından birçok iyi yorum almıştı ancak geçtiğimiz aylardan bu yana ciddi eleştiriler altında eziliyor gibi görünüyor. Bu eleştirilerin birincil sebebiyse arayüzü işgal etmiş olan reklam alanları.

Bu şikayetlerin ardından şirket, MIUI platformundaki reklamları denetleyeceğini belirtti. Başka bir deyişle MIUI’daki reklamların sayısında net bir azalmaya gidilecek.

Xiaomi’nin CEO’su ve ortak kurucusu, kullanıcı deneyimini baltalayan reklamların yanı sıra uygunsuz reklamları da kaldıracaklarını belirtti. Xiaomi’nin İnternet Hizmetleri Genel Müdürü ise şirketin MIUI üzerindeki reklam sayısını azaltacaklarını belirtti.

Xiaomi üzerindeki reklam alanları şimdiden azaltılmaya başlandı ve gelecek aylarda bu sayının daha da düşürülmesi bekleniyor. Reklam sayılarındaki azalma sonucunda MIUI sistem araçları aracılığıyla reklamları kolay bir şekilde engelleyebileceğiniz bir özellik de eklenecek. Kısaca özetlemek gerekirse birkaç ay içerisinde daha hafif ve yeni bir MIUI bizleri bekliyor.




Panasonic, Geçmişin Telefonu Eluga Ray 800'ü Tanıttı
Panasonic, Geçmişin Telefonu Eluga Ray 800'ü Tanıttı

Akıllı telefon şirketleri en modern, en güncel akıllı telefonları tanıtmak için birbirleriyle yarışırken Panasonic, birkaç yıl öncenin teknolojisine sahip olan Eluga Ray 800 modelini...

Google Chrome İçin Favoriniz Olacak 20 Eklenti - 2019
Google Chrome İçin Favoriniz Olacak 20 Eklenti - 2019

Dünyanın en fazla kullanılan web tarayıcısı olan Google Chrome içerisinde binlerce eklenti bulunuyor. Bunlardan kimi fazlasıyla gereksiz ve sisteminizi yavaşlatan eklentiler, kimisi de...

General Mobile, Kendi Yapay Zeka Destekli Asistanını Tanıttı
General Mobile, Kendi Yapay Zeka Destekli Asistanını Tanıttı

Akıllı telefon endüstrisinin en sevilen fiyat/performans markalarından biri olan General Mobile, yapay zeka destekli kendi sanal asistanını tanıttı. ...