LG Stylo 5'e Ait Görseller Ortaya Çıktı

Üst segment akıllı telefonlar konusunda pek de iyi zamanlar geçirmeyen LG, orta segmentte yoluna devam edecek gibi gözüküyor.


Bir süredir akıllı telefon piyasasında imaj zedelenmesi yaşayan ve içinde bulunduğu durumdan kurtulmaya çalışan LG’nin yeni telefonuna dair bazı görseller ortaya çıktı. Sonuçlar, muhtemelen LG Stylo 5 olacağı yönünde.

Ortaya çıkartılan görseller, kılıf üretiminden yani bu, telefonda bazı ufak değişiklikler olabileceği anlamına geliyor. Çıkan görsellerde telefonun önceli olan Stylo 4’e oldukça benzediği görülüyor.

Ortaya çıkartılan bilgiler arasında telefonun özelliklerine dair herhangi bir şey olmasa da telefonun tasarım kısmında çok fazla değişiklik yapılmadığı gözden kaçmıyor. Telefonun arka tarafında tek kamera bulunuyor ayrıca cihaz, oldukça geniş çerçevelere de sahip. Tüm bunlara bakıldığında telefonun orta segment cihazlar arasında yerini alacağını söylemek pek de yanlış olmaz.

Telefonda görülebilen bir diğer özellik ise USB Type-C ve 3,5 mm’lik jak girişi. LG’nin yeni cihazına dair bilinen şeyler şimdilik sadece bunlar, ilerleyen süreçte telefonla ilgili daha fazla bilgi ve özellikler ortaya çıkacaktır.




Overwatch Lig Yetkilisi, Fortnite İçin Epic Games’e Geçti
Overwatch Lig Yetkilisi, Fortnite İçin Epic Games’e Geçti

Overwatch Ligi’nin Ocak 2018’de başlamasından bu yana görevli olan Nate Nanzer görevinden ayrıldı ve Fortnite adına çalışmak için Epic Games’e geçiş yaptı. ...

Adobe Illustrator, 2020'de iPad'lere Geliyor
Adobe Illustrator, 2020'de iPad'lere Geliyor

Geçtiğimiz yılın ekim ayında Photoshop CC için iPad'lere özel bir sürüm yayınlamayı planladığını açıklayan Adobe, mayıs ayından bu yana uygulamayı test ediyor. Yeni bilgiler,...

Twitch Yayınlarına Erişim Sağlanamıyor! 2021
Twitch Yayınlarına Erişim Sağlanamıyor! 2021

Dünyanın en çok kullanılan yayın platformlarından olan Twitch’in yayınları durdu ve izleyiciler ‘Twitch çöktü mü?‘ diye düşünmeye başladı. Twitch resmi destek hesabından...