Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Android Oyun ve Uygulama

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Google Play Store indirimlerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulama ve oyunlarla karşınızdayız. Gelin bu haftanın oyun ve uygulamalarına birlikte göz atalım.


Her hafta olduğu gibi bu hafta da Play Store'daki bazı oyun ve uygulamalar ücretsiz oldu. Düşük fiyatların yanı sıra bazı oyun ve uygulamaların tamamen ücretsiz hale geldiği indirimlerin kısa bir süre boyunca devam edeceğini belirtelim. Bu yüzden listemizdeki oyun ve uygulamaları indirmek için acele etmelisiniz. İşte bu haftanın tamamen ücretsiz olarak indirilebilen 5 Android oyun ve uygulaması.

1. Root Checker Pro

Normal fiyatı: 26,99 TL

Yükleme sayısı: 5.000+

Android cihazlarda sistem dosyaları üzerinde değişiklik yapma yetkisi için yapılan root işlemi, bazen anlaşılmaz hâle gelebiliyor. Telefonunuzun root edilip edilmediğini ve edildiyse root bilgilerini gösteren Root Checker Pro'yu indirerek cihazınızın anlık durumunu sorgulayabilirsiniz. Root Checker Pro'yu aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

2. ELEV8 Icon Pack

Normal fiyatı: 7,19 TL

Yükleme sayısı: 10.000+

Cihazınızda kullandığınız uygulamaların ikonlarından sıkıldıysanız, ELEV8 Icon Pack sizin için iyi bir alternatif olabilir. 4.500'den fazla ikon desteğiyle ve birbirinden renkli tasarımlarıyla akıllı telefonunuzu özelleştirebileceğiniz ELEV8 Icon Pack, birçok başlatıcıyla da uyumlu olarak çalışıyor. ELEV8 Icon Pack'i aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

3. Overdrive Premium

Normal fiyatı: 13,99 TL

Yükleme sayısı: 100.000+

Cyborg'lar ve Dark Clan arasındaki savaşta Dark Clan'ı yok etmeye çalışacağınız oyun, yüksek kalitedeki grafikleriyle dikkat çekiyor. Ücretsiz sürümü dünya üzerinde birçok kullanıcı tarafından oynanan oyunun ekstra avantajlar sunan premium sürümü de kısa bir süre için ücretsiz olarak indirilebiliyor. Overdrive Premium'u aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

4. God's Orbits - Gravity Puzzles

Normal fiyatı: 9,99 TL

Yükleme sayısı: 10.000+

Güneş sistemindeki gezegenler, manyetik yapıları ve doğal kuvvetlerin etkisiyle kendi aralarında bir düzen içinde hareket ederler. Peki bu hareketleri bir süreliğine siz kontrol etseydiniz nasıl olurdu? Evrensel kütle çekim yasalarını temel alan God's Orbits - Gravity Puzzles ile Güneş sistemine artık farklı bir gözle bakacaksınız. Bu ilginç simülasyon oyununu aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

5. Alter Dogma

Normal fiyatı: 16,99 TL

Yükleme sayısı: 50.000+

RPG oyunlarından keyif alanlardansanız, 2 boyutlu bir RPG oyunu olan Alter Dogma sizin için iyi bir alternatif olabilir. 4 kişilik gruplarla birlikte rakiplerinizle mücadele edeceğiniz oyunda stratejilerinizi konuşturacaksınız. Reklam ve oyun içi ödemenin olmadığı Alter Dogma'yı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Bu haftanın Google Play Store indirimlerinden seçtiğimiz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Listemizdeki oyun ve uygulamalar için indirimlerin kısa bir süre için geçerli olduğunu tekrar hatırlatalım. Ücretsiz oyun ve uygulamaları önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Xiaomi 10.000 mAh'lık Kablosuz Powerbank'ini Duyurdu
Xiaomi 10.000 mAh'lık Kablosuz Powerbank'ini Duyurdu

Bugün sizlerle Samsung'un kablosuz powerbank patentini paylaşmıştık. Öyle görünüyor ki Xiaomi, rakipleri daha plan yaparken projelerini gerçeğe dökmüş durumda. ...

Samsung Galaxy Fold'un Ön Satışı İptal Edildi
Samsung Galaxy Fold'un Ön Satışı İptal Edildi

Geçtiğimiz hafta içerisinde ortaya çıkan Galaxy Fold ile ilgili ekran sorunları doğrultusunda cihaz, ön satıştan geri çekildi. ...

Oyun Dünyasında Bu Hafta Yaşanan En Dikkat Çekici Gelişmeler
Oyun Dünyasında Bu Hafta Yaşanan En Dikkat Çekici Gelişmeler

Bu hafta oyun dünyası açısından oldukça yoğun geçti. Bu noktada pek çok yeni oyun tanıtılırken, bazı hayal kırıklıkları da yaşandı. Bu yazımızda ise bu hafta oyun dünyasında...