Pokémon Sword & Shield’da Rekabetçi Oyun Kolaylaşacak

Pokémon’un 8. neslinde oyuncuların birbirlerine karşı mücadelesinin önündeki engeller azaltılacak. Pokémon Sword & Shield’da oyuncuların birbirleriyle mücadele etmesi kolaylaşacak.


Pokémon Sword and Shield, gerçek anlamda farklı olan ilk Nintendo Switch oyunu olma yolunda ilerlemeye devam ediyor. Daha önceki değişiklikler, serinin hayranları tarafından çok da beğenilmemiş ve beklenen heyecanı yaratamamıştı. Oyunda, bu defa uzun süredir hayali kurulan bir şey gerçek olacak gibi duruyor. 

Game Informer’a konuşan planlama yöneticisi Kazumasa Iwao, oyun mekaniklerinde değişiklikler olacağının ipuçlarını verdi. Pokémon oyunlarında oyuncular, çalılardan çıkan Pokémon'ları umursamaz; Pokémon’larını çiftleştirerek “mükemmel” özelliklere ve karaktere sahip Pokémon'u üretmeye çalışırlar. Yeni sistemde ise Pokémon'ların pek çok gizli özelliği olacak ve bu sayede bir Pokémon'u yakalar yakalamaz dövüşte kullanabilmek mümkün hâle gelecek.

Oyun, gizli özelliklerin açılmasıyla çok daha rekabetçi olacak:

pokemon sword and shield

Anlatılanlara göre yeni oyunda, şimdiye kadarki oyunlarda gizli olan özellikler de açık hâle getirilecek ve bu özelliklerin istenilen şekilde değiştirilebilmesi sağlanacak. Bu da saatlerce aynı Pokémon'dan üretmekten daha başarılı olacaktır. 

Oyun, bu özelliği sayesinde rekabetçi olarak oyunu oynamak isteyen herkesin hayal ettiği hemen her türlü Pokémon takımı ile mücadele edebilmesini sağlamış olacak. Ayrıca Pokémon'lar aktarılırken özellikleri değişmeyecek. Pokémon Sword & Shield hakkında önce bu haftaki 24 saatlik yayında, sonra da 4 Ekim’den itibaren başlayacak olan oyun tanıtımlarında daha fazla bilgi edineceğiz. 




Google'dan Chrome OS Güncellemelerine Yeni Özellik
Google'dan Chrome OS Güncellemelerine Yeni Özellik

Google’ın Chromebook cihazlarında kullandığı işletim sistemi Chrome OS’a kullanıcılarının güncellemelerle neler değiştiğini, yeni nelerin geldiğini kolayca öğrenebileceği bir...

İnernetten Yayın Yapan Kanallara RTÜK Denetimi Geliyor
İnernetten Yayın Yapan Kanallara RTÜK Denetimi Geliyor

İnternet üzerinden yayıncılık, günümüzde büyük bir hızla yaygınlaşıyor. Bu yayınların RTÜK düzenlemelerine uygun hale getirilmesi için yeni bir düzenleme yapıldı ve yönetmelik...

Samsung Galaxy A90'ın Detayları Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy A90'ın Detayları Ortaya Çıktı

Samsung'un yeni akıllı telefonu A90'ın detayları açığa kavuştu. Son haftalarda...