Yeni Pokémon Oyunlarında Bazı Efsane Pokémon’lar Olmayacak

Pokémon hayranlarında büyük heyecan uyandıran yeni oyunlarda bazı Pokémon’ların yer almayacağı açıklanması sonrası tepki gösteren oyuncular için oyunun yapımcısı Junichi Masuda'dan yeni bir açıklama geldi.


Yeni Pokémon oyunları Pokémon Sword ve Pokémon Shield'da bazı sevilen Pokémon’ların olmayacağı netlik kazandıktan sonra oyunun yapımcılarına büyük tepkiler gösterildi. Nintendo Switch’e özel çıkacak oyun, şimdiye kadar en çok beklenen Pokémon oyunlarından biri durumunda. Yeni oyunların, serinin konsolda oynanan ilk oyunları olması açısından da önemi büyük.

Gelen yeni haberlere göre yeni oyunlarda bazı Pokémon’lar yakalanabilir olmayacak. Pokédex tamamlanacak ve eski oyunlarda olduğu gibi oyuncuların kendi Pokémon’larını yeni oyunlara taşıması özelliği kaldırılacak. Bu haberlerden sonra oyuncular, geliştirici Gamefreak’i tüm Pokémonları eklemediği için tembel olmakla suçladı. Bu yüzden de Kasım’da çıkacak oyunları bekleyen oyuncular, daha aylar öncesinden hayal kırıklığı yaşamaya başladılar.

Oyunculardan gelen tepkiler üzerine geliştiriciden bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada oyunlardan çıkarılan Pokémon’ların kalıcı olarak çıkarılmadığı belirtildi. Aynı zamanda bu kararı iyice düşünüp taşındıktan sonra verdiklerini belirten Gamefreak yöneticileri, oyuncuların sinirini biraz da olsa yatıştırdı.

Hayranlarına Pokémon serisini bu kadar derinden sevdikleri için teşekkür eden Sword ve Shield oyunlarının yaratıcısı Junichi Masuda, geliştirici ekibin de en az oyuncular kadar heyecanlı ve tutkulu olduğunu söyledi. Aynı zamanda Pokémon oyunlarını uzun zamandır geliştirdiklerini söyleyen Masuda; Sword ve Shield oyunlarında yer almayan Pokémon’ların gelecekteki oyunlarda yer almasının önünde bir engel olmadığını belirtti.

Masuda’nın yaptığı açıklamalarda hangi Pokémon’ların oyunda yer almayacağı bulunmuyor. Oyuncularınsa bu karara nasıl bir tepki vereceği, 15 Kasım’da oyunun çıkışını yapmasıyla belli olacak.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Vivo S9 lansman tarihi 6 Mart olabilir; Dimensity 1100 yonga seti, 44MP çift selfie kamera bekleniyor 2021
Vivo S9 lansman tarihi 6 Mart olabilir; Dimensity 1100 yonga seti, 44MP çift selfie kamera bekleniyor 2021

Vivo’nun Vivo S9 5G akıllı telefon üzerinde çalıştığı deklarasyonluyor. Selefi Vivo S7 5G gibi , selfie merkezli bir telefon olacak. Çin’den bir ihbarcı ( üzerinden ) Vivo...

BİP Gerçekten Güvenilir mi? 2021
BİP Gerçekten Güvenilir mi? 2021

Malumunuz üzere Whatsapp zaruri tuttuğu kontrat sonrası insanlar alternatif chat uygulamaları aramaktalar. Peki Turkcell Bip harbiden güvenli mi? Turkcell geçtiğimiz aylarda Türkiye Varlık...

Redmi’nin Son Üyesi Redmi 8A, TENAA’da Ortaya Çıktı
Redmi’nin Son Üyesi Redmi 8A, TENAA’da Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz haftalarda Note 8 Pro modelini tanıtarak bombayı patlatan Redmi'nin, bir süredir yepyeni bir giriş seviyesi cihaz üzerinde çalıştığı iddia ediliyordu. Bugün itibarıyla...