Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Android Uygulama ve Oyun

Her hafta hazırladığımız ücretsiz uygulama ve oyun serimizde bu hafta da Google Play Store üzerinde normalde ücretliyken kısa süreliğine ücretsiz olan oyun ve uygulamaları listeledik.


Ücretsiz oyun ve uygulama listemizde bu hafta 5 uygulama ve 5 mobil oyun bulunuyor. Farklı amaçlara yönelik olan uygulamalara bir göz atıp, kendinize uygun olanı indirebilirsiniz. İşte karşınızda kısa süreliğine ücretsiz olan 5 uygulama ve 5 mobil oyun.

1. OnSite Checklist - Quality & Safety Inspector

Normal fiyatı: 39,99 TL

Listeleme uygulamaları, hayatımızı kolaylaştırmak için başvurduğumuz seçeneklerden birisi. Hızlı ve kolay bir şekilde notlar ve listeler yapmanızı sağlayan uygulama, sizden izinsiz hiçbir şekilde veri toplamayacağının garantisini veriyor. Özellikle işletme sahiplerinin işine yarayacak olan OnSite Checklist - Quality & Safety Inspector, sizin için çok yönlü ve kısa zamanda vazgeçilmez bir uygulama hâline gelebilir.

2. ElectroCalc PRO

Normal fiyatı: 6,99 TL

Elektronik hesaplama işleriniz için harika bir uygulamayla karşı karşıyayız. İşlemlerinizi kolayca halledebilecek bir hesaplama ve çevirme uygulaması olan ElectroCalc PRO, eş zamanlı olarak değer sonuçlarını gösterebilir ve görsel hesaplama sistemi ile kafa karışıklıklarını ortadan kaldırabilir.

3. QR and Barcode Scanner PRO

Normal fiyatı: 11,99 TL

Google Play Store’da yer alan en iyi barkod okuyucu uygulamalardan bir tanesi olan QR/Barcode Scanner’da tüm QR kod ve barkod türlerini okutabilir, flaş desteğiyle düşük ışıklı ortamlarda işlemlerinizi gerçekleştirebilir, geçmişte okuttuğunuz kodlara göz atabilirsiniz.

4. nBubble Pro - Notifications in bubble

Normal fiyatı: 3,99 TL

nBubble Pro ile WhatsApp, Gmail gibi pek çok iletişim uygulamasından gelen mesajları görebilir ve bunlara rahatlıkla bildirim çubuğu üzerinden cevap verebilirsiniz. nBubble; Facebook Messenger, WhatsApp, Gmail, Hangouts ve diğer çevrimiçi mesajlaşma hizmetleri ile kullanılabilir.

5. MyLog - Diary + Notes + Pocket

Normal fiyatı: 2,39 TL

MyLog - Diary + Notes + Pocket, güvenli bir şekilde içine günlüğünüzü yazabileceğiniz, notlarınızı alabileceğiniz veya beğendiğiniz bir yazıyı kaydedebileceğiniz bir uygulama. Parmak izi veya PIN ile açılabilen uygulama sayesinde günlüğünüzü sizden başkası okuyamayacak.

6. Into the Void

Normal fiyatı: 26,99 TL

Uzay maceralarına ve mobil oyunlara ilgi duyanların çok seveceği keyifli bir oyun olan Into the Void'da, sahip olduğumuz uzay gemisine atlayıp uzayı keşfe çıkıyor ve karşınıza çıkan engelleri bir bir aşıyorsunuz.

7. Mystic Guardian VIP : Old School Action RPG

Normal fiyatı: 24,99 TL

Başarılı RPG mekaniklerine sahip oyun, hoş grafikleri ile oyuncuları kendine çekmeye çalışıyor. Oyun, ayrıca hikâye anlatımıyla da dikkat çekici.

8. HEXASMASH • Wrecking Ball Physics Puzzle

Normal fiyatı: 3,09 TL

Platform bulmaca türündeki oyunları sevenlere hitap eden HEXASMASH, 180 farklı seviyeyi içinde barındırırken oyunun içerisinde açılabilecek bonus seviyeler de bulunuyor.

9. Idle Fishing Empire - Fish Tycoon Clicker PRO

Normal fiyatı: 10,99 TL

Balık tutarak para kazanmak için denizleri turladığımız bu oyunda yeni yeni denizler keşfedecek, türlü türlü aksiyona dâhil olacaksınız. Ayrıca Idle Fishing Empire - Fish Tycoon Clicker PRO ile yakaladığınız yeni balıklarla mürettebatınızı geliştirecek, balık imparatorluğunda hüküm süreceksiniz.

10. Motorsport Manager Mobile 2

Normal fiyatı: 17,99 TL

Formula 1 şampiyonasında yarışmak için bir ekibin başına geçtiğiniz oyunda, yarışı kazanmak için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmeniz gerekiyor. Strateji ve simülasyon oyunu sevenlerin mutlaka bildiği bu oyun, şu an için kısa süreliğine ücretsiz.

Bu haftanın Google Play Store indirimlerinden sizler için seçtiğimiz uygulama ve oyunları paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Siz de beğendiğiniz oyun ve uygulamaları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Ücretsiz oyun ve uygulamaları önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın :)




Süper Fırsat: Alfawise Sonic Elektrikli Diş Fırçasını 16,99 Dolara Satın Alın (Ek 1 $ Kupon) 2021
Süper Fırsat: Alfawise Sonic Elektrikli Diş Fırçasını 16,99 Dolara Satın Alın (Ek 1 $ Kupon) 2021

Gearbest, 16.99 $ ‘a Alfawise SG – 949 Sonic elektrikli diş fırçasını veriyor ve kupon kodu ile 1 $’ lık ek indirim: GBSG9490508 (Özgün Ücret 19.88 $). Alfawise Electric Sonic diş...

Redmi, Büyük Kapasiteli Powerbanklerini Piyasaya Sürdü
Redmi, Büyük Kapasiteli Powerbanklerini Piyasaya Sürdü

Xiaomi’nin bütçe dostu alt markası Redmi, şirketin ürün çeşitliliğini sürekli olarak genişletmek için çalışıyor. İlk başta telefonlarla piyasaya adımını atan Redmi, daha...

Yapay Zeka, Hukuk Alanında da Kullanılacak
Yapay Zeka, Hukuk Alanında da Kullanılacak

Her gün gelişen ve sürekli farklı alanlarda uzmanlaşmaya başlayan yapay zekâ, şimdi hukuk alanına da giriş yapıyor. ...