iPhone ve iPad'ler'de Adobe Lightroom CC'ye Güncelleme Geldi

Geçtiğimiz Ekim ayında, yeni iPad Pro kullanıma sunulduktan sonra kullanıcılardan bazıları bir konuda hayal kırıklığı yaşadılar; fotoğrafları doğrudan Adobe Lightroom CC'ye doğrudan eklemek mümkün değildi.


Bildiğiniz üzere Apple'ın yeni iPad Pro'su ile ilgili en çok öne sürdüğü özelliği, cihazın profesyonel kullanıcılar için çok kullanışlı ve uygun olmasıydı. Ancak özellikle fotoğrafçıların iPad'lerinde yoğun olarak kullandıkları Lightroom CC'ye fotoğraflarını doğrudan ekleyememeleri, kullanıcı memnuniyeti açısından büyük bir eksiydi.

Aradan geçen iki aydan sonra, beklenen güncelleme geldi ve kullanıcıların fotoğraflarını doğrudan Lightroom CC'ye eklemelerini sağlayacak bir kısayol eklendi. Ancak gelen bu yeni kısayol ile fotoğraflar Lightroom CC'ye eklendikten sonra film rulosundan silinmiyor. Bunu yapabilmek için Siri kısayollarında düzenlemeler yapmak gerekiyor.

Güncellemeyle bir sorun çözülmüş olsa da, kullanıcıların ilk yorumlarına göre hala bazı eksikler var.  Örneğin kullanıcıların fotoğraflarını hangi formatta kullanmak istediklerine dair bir seçenek sunulmuyor. Bu anlamda kullanıcıların yeni bir güncelleme daha beklediğini söylemek mümkün.




Hyundai, son geri çağırmasına 471.000 SUV daha ekledi 2021
Hyundai, son geri çağırmasına 471.000 SUV daha ekledi 2021

Hyundai, öncelikle Eylül ayında yayınlanan bir geri çağırmaya takriben 471.000 SUV ilave ettiğini izah etti. Geri çağırma, bir araç bilgisayarında yangına sebep olabilecek bir kısa...

Android Q Beta Güncellemesi Alacak Xiaomi Cihazlar
Android Q Beta Güncellemesi Alacak Xiaomi Cihazlar

Çin menşeli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin Android Q beta sürümüne katılacak olan cihazları belli oldu. ...

Galaxy Note10'un 'Adamlar Yapmış' Dedirten Konsept Görseli
Galaxy Note10'un 'Adamlar Yapmış' Dedirten Konsept Görseli

PhoneArena, Galaxy Note10 hakkında çıkan söylenti ve sızıntılardan yola çıkarak cihazın 3D konsept tasarımı oluşturdu ve çevrimiçi olarak yayınladı. ...