PDF Dosyanızı Farklı Formatlara Nasıl Dönüştürebilirsiniz

Dünya'nın en çok kullanılan dosya uzantılarından biri olan ve güvenli bir şekilde dosya transferi sağlayan format PDF formatıdır. Peki PDF dosyalarınızı diğer dosya formatlarına nasıl dönüştürebilirsiniz?


Maillerimizden bilimsel araştırmalara, belgelerden diğer tüm projelere her şey PDF formatı altında düzenlenmektedir. Dolayısıyla PDF dosya tipi dünya üzerinde en çok kullanılan dosya uzantılarından biridir. Bugün sizlere PDF dönüştürme nasıl yapılır, bunu göstereceğiz.

Peki herhangi bir projenizi, yazınızı veya yarattığınız resimleri en düzenli ve güvenli şekilde göndermek için dosyanızı nasıl bir PDF haline getirebilirsiniz? Bunu yapmak için birçok yöntem bulunsa da size en kolay şekilde nasıl dosyanızı PDF haline ya da PDF’nizi nasıl farklı bir dosya türüne dönüştüreceğinizi anlatacağız.

pdf dosya dönüştürme

PDF dönüştürme işlemlerini yapabileceğiniz en kolay yer tabii ki de internettir. İnternetteki PDF dönüştürücülerden en ünlü olanları Zamzar.com ve PDF.to siteleridir. Bu sitelerde PDF’nizi dilediğiniz dosyaya çevirebilir ya da tam tersini gerçekleştirebilirsiniz.

Zamzar.com nasıl kullanılır?

Dosyanızı Zamzar.com üzerinden PDF haline getirmek için ya da tam tersini yapmak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekiyor:

pdf dönüştürücü

  1. Zamzar.com’a girin.
  2. Dönüştürmek istediğiniz dosyayı ‘Add Files…’ seçeneğinden seçin ya da sürükleyip bırakın.
  3. Dosyanızı dönüştürmek istediğiniz dosya formatını seçin.
  4. ‘Convert Now’ seçeneğine basın.

PDF.to nasıl kullanılır?

Diğer bir yöntem olan PDF.to’yu kullanmak için ise aşağıdaki adımları izleyin:

pdf dönüştürücü site

  1. PDF.to’ya girin.
  2. ‘Buraya tıklayın’ seçeneğine basarak dönüştürmek istediğiniz dosyayı seçin veya sürükleyerek bırakın.
  3. Dosyanız siteye yüklendiğinde otomatik olarak PDF’ye dönüştürülecektir. İşlem sonrasında karşınıza çıkan indirme bağlantısına tıklayarak PDF dosyanızı anında indirebilirsiniz.

İki yöntem arasındaki farkı hatırlatmadan geçmeyelim: Eğer 2 GB’dan büyük dosyalarla uğraşıyorsanız PDF.to’yu seçmelisiniz. Çünkü Zamzar.com’da 2 GB’dan büyük dosyalara dönüştürme işlemi yapmak için premium kullanıcı olmalısınız.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Dünyanın En Küçük Kart Bilgisayarı Atto Nasıl Tasarlandı?
Dünyanın En Küçük Kart Bilgisayarı Atto Nasıl Tasarlandı?

Dünyanın en küçük Arduino uyumlu kartı Atto, bir grup girişimci tarafından üretildi. Ürünün nasıl ortaya çıktığı ise oldukça eğlenceli bir meydan okumanın konusunu oluşturuyor. ...

Dijital Oyun Alışverişlerinin Bir Numaralı Adresi: Oyunfor
Dijital Oyun Alışverişlerinin Bir Numaralı Adresi: Oyunfor

İnternet dünyasının en çok tercih edilen ve kaliteli oyun sitesi Oyunfor.com sizlere ekonomik fiyat tarifesi ile dilediğiniz tüm oyun içi materyal ve e-pinleri en uygun fiyat avantajı ile...

Amazon Echo Show cihazları Netflix için destek alıyor 2020
Amazon Echo Show cihazları Netflix için destek alıyor 2020

Google Nest Hub ve Nest hub Max’in , Amazon’un akıllı ekran serisi olan Echo Show Netflix’i desteklemesinden beş ay sonra aynı şeyi yapıyor . İlan bugün erken...