Xiaomi, İlk Oyuncu Monitörü Olan Mi Surface'ı Piyasaya Sürdü

Hepimiz Xiaomi’yi birçok donanım kategorisinde görmeye alıştık. Şimdi, Xiaomi, ürün kataloğunu daha da genişletti.


Xiaomi, akıllı TV'ler, spor bantları ve hatta elektrikli scooter'lar gibi diğer donanım kategorilerinde ürünler sunmasına rağmen akıllı telefonları ile tanınıyor. Ancak yeni Mi Surface, şirketin ilk oyuncu monitörü olarak piyasada yer alacak.

Monitör, 3440x1440 çözünürlüğünde (21:9 en boy oranı), kavisli (1500R) bir panelle desteklenen 34 inç bir ekrana sahip. 144 Hz yenileme hızına, 4 ms yanıt süresine ve AMD FreeSync desteğine sahip olan ekran oyun oynamak için tasarlandı.

Mi Surface Monitör

Parlaklık seviyesi, kontrast oranı ve bağlantı seçenekleri gibi belirli detaylar henüz bilinmiyor. Ayrıca, VA panelini hangi şirketin tedarik ettiği de belli değil ancak Weibo'dan bir yayın Samsung olduğunu söylüyor. Fiziksel tasarım fena sayılmaz. Gördüğümüz dijital resimlerden anladığımız kadarıyla üst ve yanlarda ince çerçeveler var ve ekstranın dışına çıkan bir tasarım bulunmuyor.

34 inç Mi Surface üzerindeki ön sipariş fiyatlandırması, ABD para biriminde yaklaşık 283 dolar olan 1.999 Yuan'dan satılacak. Normal satışa başlandıktan sonra, fiyat 2.499 Yuan'a (354 dolar) çıkacak. Xiaomi'nin bu monitörü Çin dışında sunmaya niyetli olup olmadığı belli değil.

Xiaomi ayrıca 1920x1080 çözünürlüğe sahip 23,8 inç IPS monitörünü tanıttı. Diğer detayları görmek henüz zor olsa da, fiyatının 699 Yuan (98 dolar) olacağını biliyoruz.




Huawei’nin Akıllı Telefonlar İçin HarmonyOS 2.0’ı Android Uygulamaları Desteği Alıyor 2020
Huawei’nin Akıllı Telefonlar İçin HarmonyOS 2.0’ı Android Uygulamaları Desteği Alıyor 2020

Huawei kısa müddet önce bir dizi ürün için HarmonyOS 2.0’ı tanıttı ve şimdi Çin devinin, Geliştirici Beta sürümünden başlayarak yarın (16 Aralık) akıllı telefonlar için...

Windows 10'da Bilgisayarı Zaman Ayarlı Otomatik Kapatma
Windows 10'da Bilgisayarı Zaman Ayarlı Otomatik Kapatma

Özellikle internet üzerinden büyük bir dosya indirirken, bilgisayarınızın uzun bir süre açık kalması gerekebiliyor. Bazen bilgisayarı gece uyurken açık bırakıp sabaha kadar dosyayı...

Rockstar Games, GTA 3 ile İlgili Bir Duyuru Yapacak
Rockstar Games, GTA 3 ile İlgili Bir Duyuru Yapacak

Rockstar Games, Avustralya'da yeni bir sertifika aldı. Şirketin almış olduğu sertifika, önümüzdeki günlerde Rockstar Games'in yeni bir GTA oyununu duyurabileceğinin habercisi. Ancak şu an...