Huawei Mate X'in Ekran Onarım Ücreti Belli Oldu

Huawei, katlanabilir ekranlı ilk akıllı telefonu Mate X'in onarım fiyatlarını açıkladı. Huawei'nin açıklamaları, Mate X'in ekranının hasar görmesi durumunda tamir için bir akıllı telefon fiyatı kadar ödeme yapılması gerektiğini gösteriyor.


Çinli teknoloji devi Huawei'nin katlanabilir ekranlı ilk telefonu Mate X, kısa bir süre önce hayatımıza girdi. Telefon, Çinli teknoloji tutkunlarından büyük bir ilgi gördü ve adeta yok sattı. Şimdi ise Huawei, sektöre yön verebilecek olan yeni akıllı telefonunun çok önemli bir detayını paylaştı. Paylaşılan detay, Huawei Mate X'in ekranının, olası bir hasar görme durumunda ne kadara tamir edilebileceğini gösteriyor.

Huawei tarafından yapılan açıklamalar, katlanabilir ekranlı Mate X'in ekranına herhangi bir şekilde hasar gelmesi halinde, 1.000 dolar ödeme yapılacağını gözler önüne seriyor. Yani ürünü satın aldıktan sonra olası bir kaza durumunda ekranı değiştirmek ya da tamir ettirmek isterseniz, Huawei'ye gerekli işlemler için 1.000 dolar ödeme yapmak zorundasınız.

Huawei Mate X

Huawei'nin açıkladığı bilgi, Mate X'in sadece ekran onarım ücretini göstermiyor. Öyle ki; Huawei Mate X'in bataryasını değiştirmek isteyen bir kullanıcının ödemesi gereken bedel 40 dolar olarak belirlenmiş. Huawei, Mate X'in anakartında oluşacak hasarları tamir edebilmek içinse 509 dolar ödeme yapılmasını istiyor. Olur da Mate X'in kamerasına hasar verirseniz ve tamir ettirmek isterseniz, bu sefer de 99 dolar ödeme yapmanız gerekecek. 

Bu fiyatlar yüksek görünüyor olabilir. Ancak Huawei'nin katlanabilir ekranlı ilk akıllı telefonu Huawei Mate X'in fiyatının 2.400 dolar olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Yani 2.400 dolar verip bu telefona sahip olmanız halinde, olası sorunlara karşı da cömert davranmalısınız. 




Vivo’nun 5G Destekli iQOO Plus 5G Model Telefonu Sızdırıldı
Vivo’nun 5G Destekli iQOO Plus 5G Model Telefonu Sızdırıldı

Vivo, bulunduğumuz çeyreğin sonunda ilk 5G destekli akıllı telefonunu çıkaracak ve bu telefonun iQOO markası altında olacağı neredeyse kesin. Yaşanan yeni sızıntılarla birlikte...

Samsung Galaxy A80'e Yeni Bir Renk Seçeneği Ekleniyor
Samsung Galaxy A80'e Yeni Bir Renk Seçeneği Ekleniyor

Samsung'un iddialı akıllı telefonu A80'e yeni bir tasarım seçeneği geliyor. Bu özel sürümün stokları sınırlı olacak ve içerisinde daha önce görülmemiş bir renk uyumu bulunacak. ...

Son Dönemin En Başarılı 10 Mobil Bulmaca Oyunu
Son Dönemin En Başarılı 10 Mobil Bulmaca Oyunu

Mobil oyunlar, kolay ulaşılabilir olduğu için her zaman oynanabilir durumda. En çok oynanan mobil oyun türlerinden birisi olan bulmaca oyunlarından, son zamanlarda en başarılı olan 10 adet...