Yeni 'Resident Evil' Oyunu 9 Eylül'de Duyurulacak

Capcom tarafından piyasaya sürülecek olan Resident Evil serisinin yeni oyunu Project Resistance için yeni bir internet sitesi oluşturuldu. Oluşturulan internet sitesi, Project Resistance'la ilgili çok önemli bilgiler paylaşıyor.


Korku gerilim türündeki bir oyun olan ve hem yılları devirmesine rağmen hala çok ciddi bir oyuncu kitlesi olan hem de daima popülaritesini koruyan "Resident Evil" oyununun yeni bir sürümü geliyor. Capcom tarafından duyurulan "Project Resistance" isimli bu oyun, önümüzdeki günlerde adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Oyunla ilgili olarak bir internet sitesi hazırlayan Capcom, oyunseverlerin Project Resistance'ı yakından takip edebilmeleri için önemli bilgiler paylaşıyor. Capcom'un oluşturduğu internet sitesine göre oyunla ilgili ilk gösterim, 9 Eylül'de yapılacak.

resident evil

İnternet sitesinde yer alan bilgilere göre Capcom, 9 Eylül geldiğinde Resident Evil Project Resistance için bir tanıtım videosu yayınlayacak. Capcom'un Project Resistance için hazırladığı video, 9 Eylül 2019 tarihinde ve Türkiye saatiyle 18:00'de YouTube üzerinden yayınlanacak. Tanıtımdan birkaç gün sonraysa yeni oyun, 12-15 Eylül tarihleri arasından Japonya'nın Chiba kentinde düzenlenecek olan "Tokyo Game Show" etkinliklerine gidecek.

Tokyo Game Show etkinlikleri kapsamında Capcom hem oyunun geliştirilme süreciyle ilgili detaylı bilgiler verecek hem de oyunu, oyunseverlerle buluşturacak. Oyunseverler 12 ila 15 Eylül tarihleri arasında hergün, Resident Evil'ın yeni oyunu Project Resistance'ı deneyimleme imkanı bulacaklar. Ancak sadece, daha önceden kayıt yaptıran oyunseverler bu imkandan faydalanabilecekler.

Capcom'un geliştirdiği Project Resistance Xbox, PlayStation 4 ve PC platformlarında oynanabilecek. Ayrıca, Project Resistance için oluşturulan internet sitesine erişmek isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.




İnsan Kaynakları İçin Yapay Zeka Kullanan 3 Şirket
İnsan Kaynakları İçin Yapay Zeka Kullanan 3 Şirket

Biz daha Yapay Zeka’nın gelecekteki rolü üzerine tartışa duralım, onlar çoktan hayatımızın içerisinde yerlerini almaya başladılar. Daha çok üretim ve pazarlama için kullanılan...

Gmail’in Sağ Tık Menüsüne Tonla Yeni Özellik Geliyor
Gmail’in Sağ Tık Menüsüne Tonla Yeni Özellik Geliyor

Gmail’de maillere sağ tıklandığında çıkan menüye pek çok yeni özellik ekleneceği duyuruldu. ...

Tinder, Sohbet İçi Spotify Paylaşımlarını Mümkün Kılacak
Tinder, Sohbet İçi Spotify Paylaşımlarını Mümkün Kılacak

Tinder, yakın zamanda konuşmalar içinde Bitmoji ve GIF paylaşabilmeyi mümkün kılan güncellemeler getirmişti. Uygulamanın yeni hedefi ise en popüler müzik uygulamalarından biri olan...