Movavi Video Editor ile Videoları Hızlıca Düzenleyin

Eğer videolarınızı düzenlemek için kompleks ve karmaşık bir program yerine daha sade, hızlı ve pratik bir uygulama kullanmak istiyorsanız Movavi Video Editor tam da istediğiniz düzenleme aracı olabilir.


Günümüz akıllı telefonları hem fotoğraf hem de video çekimlerinde oldukça başarılı işler ortaya koyabiliyor. Ancak çekilen videoları düzenlemek, o videoları kaydetmek kadar kolay değil. Movavi Video Editor, videolarını editlerken basit ve kullanışlı bir araç isteyenler için biçilmiş kaftan.

Hem Windows hem de Mac platformu için yayınlanmış olan Movavi Video Editor’ün deneme sürümünü ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Zaman tüneli arayüzü sayesinde videoları kolayca kesip bölebileceğiniz Movavi Video Editor’de videonuza sahneler arası geçişler, efektler ya da özel vurgular ekleyebilirsiniz.

Movavi Video Editor, video kırpma işinde oldukça başarılı olsa da tek yeteneği bu değil. Bu çok kullanışlı uygulamayı kullanarak videoları tersine çevirebilir, sesleri eşitleyebilir ya da pek çok farklı düzenleme işlemini daha gerçekleştirebilirsiniz. Windows ve Mac cihazınıza Movavi Video Editor’ün deneme sürümünü ücretsiz bir şekilde indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. Ayrıca Movavi Video Editor'ün Android ve iOS uygulamalarını da yine ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Windows

Mac




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




vivo Wireless Sport Lite Kulaklıklar, belirli küresel pazarlarda piyasaya sunulacak 2021
vivo Wireless Sport Lite Kulaklıklar, belirli küresel pazarlarda piyasaya sunulacak 2021

Çinli akıllı telefon üreticisi vivo şu anda belirli global pazarlarda tek bir boyun bandı tarzı kablosuz kulaklık satıyor. Bu ürün, vivo Kablosuz Spor Kulaklıkları olarak...

FPS Oyunlarına Yeni Bir Soluk Getirmesi Beklenen Dikey Fare
FPS Oyunlarına Yeni Bir Soluk Getirmesi Beklenen Dikey Fare

FPS oyuncularının bir numaralı kontrol tercihi olan klavye + fare ikilisine yeni bir soluk katması beklenen dikey farenin bir de küçük tetik tuşu bulunuyor. ...

Galaxy S11'in Kamerasıyla İlgili Heyecanlandıran Açıklama
Galaxy S11'in Kamerasıyla İlgili Heyecanlandıran Açıklama

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S11'le ilgili güçlü iddialar, Ice Universe isimli bir Twitter hesabı üzerinden geldi. Daha önce sızdırdığı bilgilerle ön plana çıkmayı...