Microsoft, Windows 1.11 Stranger Things Sürümünü Yayınladı

Microsoft'un geçtiğimiz hafta Twitter üzerinden yaptığı nostaljik paylaşımların sebebi belli oldu. Şirket, Netflix'in sevilen dizilerinden Stranger Things ile ilgili özel bir Windows 1.11 sürümü yayınladı.


Microsoft, geçtiğimiz hafta orijinal Twitter hesabı üzerinden Windows'un eski sürümlerinin gösterildiği bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşım, şirketin bugüne kadar ürettiği Windows sürümlerini gösteriyor, takipçilerine nostaljiyı yaşatıyordu. Hatta şirket, bu paylaşımla yetinmeyip profil fototğrafını da Windows 1.0'ın logosu yaptı.

İlk başta bunun sadece bir video olduğu düşünüldü, altından herhangi bir şey aranmadı. Ancak şirketin neden böyle bir paylaşım yaptığı, dün akşam saatlerinde belli oldu.

Paylaşılan bu nostaljik videonun nedeni, Netflix'in sevilen dizilerinden Stranger Things'ti. Windows 1.11, Windows 10 içerisinde çalışabilen özel bir sürümdü. Bu sürüm özel bir açılış ekranına ve oyunlara sahipti. 

Windows 1.11, Microsoft Store üzerinden ücretsiz olarak sunuluyor. 775 megabyte'lık bu dosyayı indirdiğiniz zaman kendinizi, Stranger Things dizisini konu edinen kasaba olan Hawkins'te buluyor ve gizemleri çözmeye çalışıyorsunuz.

Ancak Windows 1.11, şimdilik sadece Amerika Birleşik Devletleri üzerinden indirilebiliyor. İndirme bağlantısına buradan erişebileceğiniz Windows 1.11, ilerleyen dönemlerde başka ülkelerde de kullanıma sunulacak mı, henüz bilinmiyor.




Google Play Store'un 13.3.16 Sürümü Yayınlandı
Google Play Store'un 13.3.16 Sürümü Yayınlandı

Çok kısa bir zaman önce Google Play Store'un 13.2.19 sürümü duyurulmuştu ancak çok geçmeden 13.3.16 adlı daha yeni bir güncellemenin var olduğu ortaya çıktı. Tam sürümden önceki...

YouTube, Hindistan'daki Video Kalitesini Düşürdü
YouTube, Hindistan'daki Video Kalitesini Düşürdü

Hindistan'da, koronavirüs salgını nedeniyle YouTube, Android cihazlardaki görüntü kalitesini trafiği azaltmak için 480p'ye düşürdü. Yeni kısıtlamaların 4K videolar için de...

Blackview BL6000 Pro, 17 Kasım’da Indiegogo’da Tanıtılacak
Blackview BL6000 Pro, 17 Kasım’da Indiegogo’da Tanıtılacak

Blackview  , amiral gemisi Blackview BL6000 Pro’nun açılış etkinliği için davetiye yolladı , burada ana odak noktaları daha güçlü kalkan ve yüksek hızlı 5G bağlantısı olmak...