Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 iOS Uygulama

App Store üzerinde sınırlı süre için tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan uygulamalar oldukça büyük değer taşıyor.


Apple'ın uygulama mağazsı App Store'da her hafta farklı kategorilerden çeşit çeşit uygulamalar kısa bir süreliğine ücretsiz oluyor. Bu süre içerisinde ücretsiz olan uygulamaları indiren kullanıcılar ise o uygulamalara ömür boyu sahip oluyorlar. Bu yazımızda iOS kullanıcıları için ücretsiz olan 6 uygulamayı sizler için derledik.

6. Step Out!

Sabahları alarmları duymuyorsanız veya duyup da kapatıp uyumaya devam ediyorsanız bu uygulama ile kendinize çözüm üretebilirsiniz. Çıkardığı alarm sesleriyle ve sahip olduğu işlevleriyle kişileri gerçek anlamda rahatsız ederek uyandıran Step Out! alarm uygulaması, 1,99 dolarlık normal fiyatı yerine kısa süreliğine marketten ücretsiz olarak edinilebiliyor.

5. cRate Pro

Para birimlerini dönüştürmek için kullanabileceğiniz oldukça basit bir arayüze sahip olan cRate Pro ile işlerinizi hızla halledebilir ve gereken bilgiye en kısa sürede ulaşabilirsiniz. Normal satış fiyatı 0,99 dolar olan bu uygulama kısa süreliğine ücretsiz olarak markette bulunuyor.

4. You Record 2

iOS işletim sisteminde bulunan Sesli Notlar'dan çok daha fazla işleve sahip olan You Record 2 ile kaydettiğiniz ses dosyası üzerinde -kesme, kopyalama, birleştirme, hassas ayarlama ve dahası gibi- onlarca şekilde düzenleme yapabilirsiniz. Normal satış fiyatı 1,99 dolar olan bu uygulama kısa süreliğine ücretsiz olarak markette bulunuyor.

3. Merge Videos

Tam anlamıyla bir video birleştirme uygulaması olan Merge Videos, sosyal medyayı yoğun olarak kullanan kullanıcılar için birebir. 15 saniyelik Hikayeler'inizi birleştirme konusunda üstüne tanımayan Merge Videos, App Store üzerinde normal satış fiyatı olan 0,99 dolar yerine kısa süreliğine ücretsiz olarak bulunuyor.

2. Phone Drive

iOS cihazınızı kablosuz bir depolama birimi olarak kullanmak Phone Drive ile mümkün oluyor. Fotoğraflarınıza, videolarınıza ve belgelerinize başka bir platform üzerinden Phone Drive sayesinde kolaylıkla erişebilir ve bu dosyaları kullanabilirsiniz. Normal satış fiyatı 0,99 dolar olan bu uygulama kısa süreliğine ücretsiz olarak markette bulunuyor.

1. Background Color

40'tan fazla tarzda ve sonsuz renk seçeneğiyle arka plan (duvar kağıdı) oluşturabileceğiniz Background Color, ana ekranınıza içinde bulunduğunuz ayın ve bir sonraki ayın takvimini de eklemenize izin vererek hayatınızı kolaylaştırıyor. Normal satış fiyatı 2,99 dolar olan bu uygulama kısa süreliğine ücretsiz olarak markette bulunuyor.

Apple, iOS işletim sisteminin uygulama mağazası App Store'da kısa süreliğine ücretsiz hâle gelen uygulamalardan istediğinizi indirebilir ve dilediğiniz süre boyunca kullanarak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Google'dan Kullanıcıların 'Yalancılık' Suçlamalarına Yanıt
Google'dan Kullanıcıların 'Yalancılık' Suçlamalarına Yanıt

Google Stadia’nın beklenen görüntü performansının altında kalması üzerine kullanıcılar, Google’ı yalan beyanda bulunmakla suçlamıştı. Google bu ithamlara yaptığı bir...

Panasonic, Geçmişin Telefonu Eluga Ray 800'ü Tanıttı
Panasonic, Geçmişin Telefonu Eluga Ray 800'ü Tanıttı

Akıllı telefon şirketleri en modern, en güncel akıllı telefonları tanıtmak için birbirleriyle yarışırken Panasonic, birkaç yıl öncenin teknolojisine sahip olan Eluga Ray 800 modelini...

Üç Kameralı Honor 10i Ortaya Çıktı
Üç Kameralı Honor 10i Ortaya Çıktı

Huawei'nin alt markası Honor'un üç kameralı yeni telefonu Honor 10i, bugün yapılan bir sızıntıyla ortaya çıktı. ...