Realme X2 Pro, Dolby Atmos'lu Çift Streo Hoparlörle Geliyor

Her ne kadar resmi olarak ne zaman onaylanacağı belli olmasa da, Realme X2 Pro'nun var olduğuna dair kanıtlar var. Biz resmi lansmanı beklerken, Oppo'nun alt markası olan cihaz ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.


Fiyat performans anlamında başarılı işlere imza atmış olan Oppo'nun alt markası olarak ortaya çıkan Realme ismi, yeni bir cihazla tekrar karşımıza çıkacak. Üstelik bu cihazın amiral gemisi olacağı yönünde iddialar da var. Hatta her geçen gün bunu doğrulayan kanıtlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Daha dün Realme X2 Pro'nun 64 MP değerindeki bir kameraya ve 20x yakınlaştırma özelliğine sahip olacağı onaylandı. 

Bugün ise cihazın Hi-Res sertifikası bulunan Dolby Atmos'lu çift stereo hoparlörlere sahip olacağını gösteren resmi bir video yayınlandı. Bu da cihazın bir amiral gemisi olacağı yönündeki iddiaları arttırıyor. 

Realme X2 Pro'nun özellikleri:

Her ne kadar Realme X ve X2, kulaklıklar aracılığı ile Dolby Atmos hizmetini daha önceden de sunuyor olsa da ilk kez bir Realme cihazında bu hoparlörlerin kullanıldığını görüyor olacağız. Yani artık yüksek ses kalitesi için kulaklıklara bağımlı olmanıza gerek kalmayacak. 

Bildiğimiz kadarıyla, Realme X2 Pro bir Snapdragon 855+ SoC ile gelecek. Ayrıca bir telefoto lens ve 90Hz Fluid ekran kullanan ilk Realme telefonu olacak. Bunlara ek olarak ise telefon 50 W değerinde bir şarj desteğiyle ailenin en hızlı şarj desteğine sahip telefonu olacak.

Realme, henüz resmi bir lansman tarihi açıklamadı. Fakat lansmanların önce Avrupa'da yapılıp oradan Çin'e ya da Hindistan'a geçeceğine dair belirtiler var. Biz de daha fazla bilgiye sahip olduğumuz zaman sizlerle paylaşıyor olacağız.




Bakanın İndirilmesini Rica Ettiği Uygulama Patlama Yaptı
Bakanın İndirilmesini Rica Ettiği Uygulama Patlama Yaptı

Geçtiğimiz hafta, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ebeveynlerin telefonlarına kurmasını rica ettiği uygulama büyük ilgi çekti. ...

Pixel 5, Pixel 4 ve Pixel 4 XL: Google’ın Amiral Gemisi Telefonları Karşılaştırıldı! 2021
Pixel 5, Pixel 4 ve Pixel 4 XL: Google’ın Amiral Gemisi Telefonları Karşılaştırıldı! 2021

Google, Pixel 5 ile geçmiş senelerin gösterişli Pixel telefonlarından uzaklaştı. Google , 2020’de AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’de beş değişik Pixel telefon çıkardı , ancak...

Siri'nin Geliştirilme Süreci Durduruldu
Siri'nin Geliştirilme Süreci Durduruldu

Apple, yapay zeka destekli asistanı Siri'nin kullanıcıları dinlediğinin ortaya çıkmasının ardından bir açıklama yaptı. Geliştirilme sürecinin durdurulduğunu ifade eden Apple, bundan...