Riot Games, LoL'deki Bazı Eşyaların Kaldırılacağını Açıkladı

2009'da piyasaya sürülen ve geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden video oyunu League of Legends'ın geliştiricisi Riot Games, yeni eşyalara yer açmak için eski eşyaları oyundan kaldırarak oyun içi marketi temizlemeyi planladıklarını açıkladı.


League of Legends'taki oyun içi eşya ve ekipmanlar hakkında açıklama yapan Riot Games; oyun içi marketin aşırı kalabalık olduğunu ve bu durumun yeni eşyaları keşfetmeyi zorlaştırdığını belirtti. Artık oyunculara fayda sağlamayan eşyaların oyundan kaldırılacağının söylendiği açıklamada yeni eşyaların önünü açmak için böyle bir karar alındığı ifade edildi.

Riot Games'in açıklamasında oyundan kaldırılacak ve yeni gelecek eşyalar konusunda detay verilmese de kullanım sayısı düşük eşyaların oyun içi marketten kaldırılacağı düşünülüyor. Riot Games ayrıca kaldırılan eşyaların yerine daha iyi versiyonlarının ekleneceğini belirtti.

Eşyaların kaldırılması ve yeni eşyaların eklenmesi işlemlerinin aynı anda yapılacağını açıklayan Riot Games, oyuncuların alternatifsiz kalmamalarını istediklerini belirtti. Kaldırma ve ekleme işlemlerinin bu yılın sonlarına doğru gerçekleşeceğini ifade eden şirketin bu hamlesinin oyunda büyük bir değişim yaratması bekleniyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Honor 20 Pro Muhtemelen Pembe-Beyaz Renkte Olacak
Honor 20 Pro Muhtemelen Pembe-Beyaz Renkte Olacak

Huawei’nin alt markası Honor’un yeni serisi Honor 20’nin 4 kameralı olacağı beklense de, rengi hakkında soru işaretleri vardı. Bugün Weibo’da yayınlanan bir fotoğraf, cihazın...

İlk Aramanın Yıl Dönümü: Cep Telefonlarının 46 Yıllık Tarihi
İlk Aramanın Yıl Dönümü: Cep Telefonlarının 46 Yıllık Tarihi

Cep telefonları bugün hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş olsa da ‘cepten aramanın’ tarihi sadece 46 yıllık. ...

Yurt Dışı Çıkış Harç Pulu Alımında Mobil Dönem Başlıyor
Yurt Dışı Çıkış Harç Pulu Alımında Mobil Dönem Başlıyor

Yurt dışı çıkış harç pulu alımında yeni dönem başlıyor. Halihazırda havalimanlarındaki gişelerden ve makinelerden temin edilen harç pulu, bundan sonra akıllı telefonlardan da...