Samsung Galaxy S10'u Ön Siparişle Alanlara Fortnite Hediyesi

Samsung, Galaxy Note9 ile başlayan Epic Games ortaklığını Galaxy S10 ile sürdürmeye devam ediyor.


Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl Samsung'un Epic Games ile kurduğu ortaklıkla, Fortnite'ın geldiği ilk mobil platform Samsung Galaxy Note9 olmuştu. Görünen o ki iki firma da ortaklıklarından memnun. Benzer bir kampanya, Samsung Galaxy S10 ve S10+ için de yapılıyor.

Hem Fortnite oynuyor hem de Güney Kore kültürüne ilgi duyuyorsanız sizler için güzel bir süpriz hazırlanmış durumda. Buna göre Galaxy S10 serisinden bir telefonu ön sipariş ederseniz, oyuna özel K-Pop kostümünü bedava alabileceksiniz.

Kostüm diğer oyunculara sunulmayacağı için nadir bir item olarak gösterilebilir. Bununla birlikte 16 Mart'ta Epic Games, Samsung, Twitch ve Ninja ortaklığında önemli bir etkinlik de düzenlenecek.




Youtube Music, Android Auto Desteğine Kavuştu
Youtube Music, Android Auto Desteğine Kavuştu

YouTube Müzik, uzun süredir beklenen Android Auto desteğine kavuştu. Başından beri YouTube...

YouTube Yıldızı Austin Jones 10 Yıl Hapse Mahkum Edildi
YouTube Yıldızı Austin Jones 10 Yıl Hapse Mahkum Edildi

YouTube yıldızı Austin Jones, reşit olmayan takipçilerini kendisine cinsel içerikli videolarını göndermeleri için ikna etmeye çalışmaktan dolayı 10 yıl hapse mahkum edildi. ...

Cyberpunk 2077, Oyunculara 'Cinsiyetsiz' Bir Dünya Sunacak
Cyberpunk 2077, Oyunculara 'Cinsiyetsiz' Bir Dünya Sunacak

Cyberpunk 2077 oyununun karakter yaratma ekranında çift cinsiyet olması tepki çekmişti. Kaynak materyalin bu konuda daha fazla serbestlik sunduğunu belirten hayranları memnun edecek açıklama...