Xiaomi Mi Mix 4 Hakkında Yeni Bir Açıklama Geldi

Geçtiğimiz günlerde Xiaomi yetkilisi tarafından yapılan açıklamaya göre bu sene içerisinde çıkmayacağı söylenen Mi Mix 4 modeli, yeni yapılan bir açıklamaya göre tamamen rafa kaldırılmış değil. Xiaomi'nin marka tanıtım yöneticisi, yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyledi.


Xiaomi’nin marka tanıtım yöneticisi Edward Bishop, kısa bir süre önce merakla beklenen ve geleceği adeta bir yılan hikâyesine dönen Xiaomi Mi Mix 4 modelinin bu yıl içerisinde gelmeyeceğini Weibo üzerinden açıklamıştı ancak 2019 yılı için Mi Mix 4 lansman planları henüz rafa kaldırılmamış olabilir.

Bishop, önceki yaptığı açıklamanın medya tarafından yanlış yorumlandığını, sadece yakın bir tarihte gelmeyeceğini belirttiğini açıkladı. Şirketin son yaptığı etkinlikte Mi Mix 4’ün ortaya çıkması bekleniyordu ancak Xiaomi, bunun yerine Mi Mix Alpha’yı tanıtmıştı.

Mi Mix 4, bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek mi?

mi mix 4

Mi Mix Alpha, bir konsept telefon ve piyasaya sürüldüğünde satın almak oldukça pahalıya mal olacak. Mi Mix Alpha’nın tam 2.813 dolar fiyat etiketine sahip olması nedeniyle müşteriler, Mi Mix 4 modelini beklemeye başlamışlardı. Bishop’ın yaptığı son açıklama ise telefonu merakla bekleyenleri mutlu edecek gibi duruyor fakat bu açıklama ile birlikte telefon bu yıl piyasaya sürülür mü hâlâ kesinlik söz konusu değil. Yine de bu açıklamaların yapılmış olması Mi Mix 4 konusunun hâlâ canlılığını koruduğunu gösteriyor.

5G desteğiyle gelmesi beklenen Mi Mix 4 modeli, bir iddiaya göre ise 25 Ekim’de tanıtılabilir. Daha önce Xiaomi Mi Mix modelleri yıl sonuna doğru piyasaya sürülmüştü. Duruma göre bu iddianın doğru olma olasılığı var. Merakla beklenen yeni modelin Mi Mix 3 benzeri bir tasarım çizgisine sahip olacağı tahmin ediliyor.




Dünyanın İlk Yapay Zeka Sanatçısının Workshop Etkinliği
Dünyanın İlk Yapay Zeka Sanatçısının Workshop Etkinliği

Dünyanın ilk yapay zeka sanatçısı olan Ai-Da, heykel sanatçısı Sadie Clayton ile beraber dört günlük bir atölye çalışması gerçekleştirdi. Ai-Da ve Sadie Clayton, workshop...

Google Meet’ in Sunduğu Yeni Seçenekler 2021
Google Meet’ in Sunduğu Yeni Seçenekler 2021

Google Meet, 2020 seneninde her şeyin internet üzerinden yapıldığı hayata geçildiği için hiç kullanılmadığı kadar kullanıldı. Milyonlarca kişinin sanal ortamdan toplantılara...

KVKK Başkanı: "Sosyal Medyada Dikkatli Olmak Gerekir"
KVKK Başkanı: "Sosyal Medyada Dikkatli Olmak Gerekir"

Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir, sosyal mecralarda kişisel bilgilerin paylaşılmasındaki tehlikeler hakkında açıklamalarda bulundu. İnternetin gelişmesinin...