Motorola'dan Android One'lı Akıllı Telefon Geliyor

Benchmark sonuçları, Motorola'nın yeni akıllı telefonunun güncellemeleri daha hızlı alacağına işaret ediyor.


Akıllı telefonlarımızı satın aldıktan sonra zaman içerisinde sunulacak olan yazılım desteğinin kısa sürede sona ermemesini isteriz. Google ise buna çözüm olarak, cihazların güncellemeleri en hızlı şekilde alabilmelerini sağlayan Android One programını geçtiğimiz yıllar içerisinde hayata geçirmişti. Görünen o ki Motorola'da yeni akıllı telefonunu bu programa dahil ediyor.

Bugün benchmark sonuçlarında keşfedilen yeni bir Motorola akıllı telefonun Android 9 Pie işletim sistemine sahip olurken Android One programına da dahil olduğu belirlendi. Motorola One Vision ismi verilen cihaz ilginç bir şekilde gücünü Qualcomm'un Snapdragon serisinden almak yerine, Samsung'un Exynos 9610 yonga setinden alacak.

Motorola Moto P40 isimli ve gücünü Exynos 9610 yonga setinden alacak olan bir akıllı telefonun Çin'de tanıtılmak üzere hâlihazırda listede olması, 6 GB RAM'e sahip olan Motorolanın One Vision'ı Çin'de bu isimli tanıtabileceğine işaret ediyor. Cihazın orta segmentin biraz üstüne hitap eden bir fiyatlandırma ile piyasaya sürüleceği de gelen bilgiler arasında.




YouTube Music, Google Play Müzik'in Yerini Alıyor
YouTube Music, Google Play Müzik'in Yerini Alıyor

YouTube'un bu sene çıkardığı ücretli müzik servisi YouTube Music, Google Play Müzik'in yerini alıyor. Şirketten gelen açıklamaya göre artık Android 10 ile birlikte gelen telefonlarda...

Xiaomi'nin Yeni Cihazı CC9, Çalışırken Görüntülendi
Xiaomi'nin Yeni Cihazı CC9, Çalışırken Görüntülendi

Xiaomi'nin kenardan kenara ekrana sahip akıllı telefonuna ait yeni bir görüntü ortaya çıktı. ...

Samsung, Yeni Bir Galaxy A50 Üzerinde Çalışıyor
Samsung, Yeni Bir Galaxy A50 Üzerinde Çalışıyor

Samsung, 2019 yılının başlarında duyurduğu Galaxy A50 modelinin yenilenmiş bir sürümü üzerinde çalışıyor. Geekbench testlerinde ortaya çıkan bu yeni model, mevcut Galaxy A50 ile...