Mount & Blade II: Bannerlord’un Erken Erişim Tarihi

Oyuncuların her senenin E3 fuarında "Acaba bu sefer çıkış tarihi verecekler mi?" diye heyecanla beklediği Mount & Blade II: Bannerlord’un erken erişime açılma tarihi belli oldu.


Efsane Mount & Blade’in ikinci oyunu Bannerlord, artık bir mit hâline gelmiş durumda. Her sene oyun için "şu tarihte çıkacak", "çıkmayacak" gibi değişik başlıklarla haberler yapılıyor ancak bu sefer elimizde kesin bir bilgi var. Mount & Blade II: Bannerlord resmen geliyor. Geliştirici TaleWorlds’ün yaptığı açıklamayla birlikte oyunun erken erişime açılma tarihi belli oldu.

TaleWorlds, bugün YouTube kanalında yayınladığı videoda erken erişimin Mart 2020’de Steam’de açılacağını belirtti. Yani hepimizin beklediği haber sonunda gelmiş oldu. Mount & Blade II: Bannerlord, tam 7 ay sonra oynanabilir olacak.

Mount & Blade II: Bannerlord duyuru videosu:

Yeni Mount & Blade oyunu için oluşan beklenti, Warband’da bir baskına liderlik etmeyen insanlar için oldukça kafa karıştırıcı olabilir.

Bu yüzden Mount & Blade’in ne olduğuna dair kısa bir özet geçelim:

Mount & Blade’de tek bir karakteri oynuyorsunuz. Yoldaşlarınız ile birlikte savaşarak yavaş yavaş ün ve servet kazanıyorsunuz. En sonunda bir ordu kurarak istediğiniz yerleri feth edebiliyorsunuz. Oyunun en çok kendine bağlayan tarafı ise RPG yönünün güzel işlenmesi ve açık dünyada fazlasıyla serbest olmanız.

Mount & Blade II: Bannerlord, Warband’den sonra tam olarak 9 yıl boyunca "çıkacak", "çıkmayacak" söylentilerini doğurdu. Oyun, sürekli ertelendi veya bir sorun oldu ancak bu sefer kesin gibi görünüyor. Tabii oyunun bu kadar beklemesinin bir dezavantajı da şu: Günümüz teknolojisine uygun bir şekilde geliştirilmemiş olursa, birçok insanın beklentisi çöpe gitmiş olacak. Bu da geliştirici TaleWorlds’un kulaklarını fazlasıyla çınlatabilir.




Xiaomi, Tersine Çentikli Bir Telefon İçin Patent Aldı
Xiaomi, Tersine Çentikli Bir Telefon İçin Patent Aldı

Çentiklerin ekranı bölmesinden rahatsız olan Xiaomi, çentiğin cihazın dışına çıkıntı olarak eklentiği tersine çentikli bir tasarım için patent aldı. ...

İşlemcinizin Sıcaklığını Kontrol Edebileceğiniz 6 Program
İşlemcinizin Sıcaklığını Kontrol Edebileceğiniz 6 Program

İşlemcinizin sıcaklığı, bilgisayarınızın sağlığı ve verimli kullanımı için oldukça önemli. Peki, bilgisayarınız için oldukça önemli olan bu donanımın sıcaklığını nasıl...

Google - Daha Kolay Arama İçin 8 Tüyo
Google - Daha Kolay Arama İçin 8 Tüyo

Google aramalarında istediğiniz sonucu bulamıyorsanız, muhakkak bir yerde hata yapıyorsunuz, çünkü Google her şeyi bilir. Google aramalarında işinizi kolaylaştıracak birbirinden basit...