Microsoft, E3 2019'da Xbox'lar İçin "Bir Şeyler" Planlıyor

Microsoft'un yeni nesil oyun konsollorını beklenilenden daha erken görebiliriz. Zira şirketin yaklaşmakta olan E3 2019 için yapmış olduğu tanıtım materyali brifinginde, yeni Xbox ailesi için bir kod adı olan Scarlett ismine referanslar bulunuyor.


Microsoft'un E3 2019'da düzenleyeceği ve bir süredir reklamını yaptığı etkinlikte, şirketin yeni nesil donanımlar tanıtacağını biliyoruz. Yayınladıkları reklam görsellerinde ufak tefek referanslara rastladığımız gibi, bunların en sonuncusu ise, videolarından birinde kırmızının scarlet tonunun RGB kodları (255, 36, 0) oldu. (Bunları sırasıyla en aşağıdaki tweet'lerde görebilirsiniz.)

Tahmin edebileceğiniz üzere bu renk tonu, Xbox'ın yeni sürümü Scarlett ailesine doğrudan bir gönderme. Scarlett ailesi, şu an bildiklerimizi aktaracak olursak, iki adet versiyona sahip olacak: Bunlardan Anaconda kod adlı olanı oldukça güçlü olacakken, Lockhart kod adlı diğeri Xbox One S tarzında, daha standart olacak.

Bazı raporlar, bu modellerden birinin oyun yayıncılığını dikkate alacağını ve buna özel değişiklikler içereceğini de söylüyordu. Google'ın oyun konsolu Stadia'nın da benzer bir mantıkta olduğu düşünülürse, şirketin böyle bir adım atması hiç de mantıksız olmaz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




İddia: Samsung, Galaxy S10'u 20 Şubat'ta Tanıtacak
İddia: Samsung, Galaxy S10'u 20 Şubat'ta Tanıtacak

Yılın en ihtişamlı lansman etkinliklerinden biri olacak The Next Galaxy etkinliğinin hangi tarihte ve hangi şehirde gerçekleştirileceği belli oldu. ...

Microsoft'un Yeni Edge Tarayıcısı Ortaya Çıktı
Microsoft'un Yeni Edge Tarayıcısı Ortaya Çıktı

İnternet tarayıcıları konusunda hedeflenen düzeye bir türlü ulaşamayan Microsoft’un Chromium tabanlı Edge tarayıcısının ekran görüntüleri ortaya çıktı. ...

WinRAR'da Tam 14 Senedir Keşfedilmemiş Bir Güvenlik Açığı
WinRAR'da Tam 14 Senedir Keşfedilmemiş Bir Güvenlik Açığı

1995 yılından beri kullanıcılarına hizmet veren WinRAR'da 2005 yılından kalan bir BUG bulundu. ...