Apex Legends'ın Yeni Karakteri Crypto Hakkında Bilinenler

Önümüzdeki günlerde Sezon 3 ile yeni bir başlangıç yapacak olan Apex Legends, yeni karakter Crypto'nun hikayesini anlatan bir fragman yayınladı. Bu yazımızda ise Crypto'nun hikayesine ve Sezon 3'te eklenecek tüm yeniliklere yakından bakacağız.


Popüler hayatta kalma oyunlarından Apex Legends’a bir süredir “Crypto“ adında bir karakterin ekleneceği biliniyordu. Bu kapsamda oyunda yer alan ekranlarda çeşitli kodlar çıkıyor ve sistemler hackleniyordu. Hatta geçtiğimiz günlerde Crypto, bir Reddit kullanıcısının paylaştığına göre Kings Canyon topraklarında dahi görüntülenmişti.

Hal böyle olunca olayı daha fazla saklamak istemeyen yapımcılar, Crypto’nun hikayesini anlatan çizgi film tadında bir fragman yayınladılar. Yayınlanan fragman, Crypto’nun normal bir hayat sürerken nasıl bir hackera dönüştüğünü ve neler yaşadığını kısaca anlatıyor.

Crypto’nun hikayesi:

Hikayesinin temelleri Sezon 2’ye dayanan Crypto, kız kardeşi Mila’ya olanlardan sonra Apex oyunlarının arkasındakilere karşı intikam almak için yeni bir başlangıç yapmaya karar veriyor. Kız kardeşiyle birlikte sıradan sayılabilecek bir hayat süren Crypto, bir gün turnuvaları etkileyebilecek bir algoritma keşfediyor ve bu olay hayatını tamamen değiştiriyor.

Hikâyenin devamındaysa kız kardeşi öldürülen (ya da rehin alınan) Crypto’nun, nasıl azılı bir hackera dönüştüğünü görüyoruz. Videonun sonunda “Artık benim oyunumu oynamanın zamanı, artık doğruyu göstermenin zamanı!” diyen Crypto, heyecan dolu Sezon 3 bekleyişinin fitilini de bu sözleriyle yakmış oluyor.

Sezon 3’te ne tür değişiklikler olacak?

Apex Legends Sezon 3

1 Ekim’de gelmesi beklenen Sezon 3’te haritada bir dizi değişiklikler göreceğimizi söyleyebiliriz. Bunların yanı sıra toplamda 100 seviyeden oluşan yeni bir Battle Pass ödül sistemi de oyuncuları bekleyen bir başka değişiklik olacak.

Ayrıca dereceli sistemde de değişikliklerin olacağı Apex Legends’da oyuncuların dereceleri sıfırlanacak ve oyuncular artık yaptıkları asistlerden de puan almaya başlayacaklar. Ayrıca fair-play’e de önem veren EA, maçın ortasında ayrılan oyunculara uygulanan cezalarda da değişikliğe gidecek.

Tüm bunların yanı sıra oyuna “Charge Riffle” adında yeni bir silah ekleneceği de biliniyor. Bu silah, önceleri Titanfall evreninde Titanları öldürmek için kullanılan bir silahtı. Titanfall evreninden tanıdığımız Paralı Asker Blisk’in de yakında oyuna ekleneceği söyleniyordu. Eklenen bu silahın ise bu karakter ile bağlantılı olduğu ve karakterin de yakında Kings Canyon topraklarına iniş yapacağı iddia ediliyor.




Yapay Zeka Rubik Küp Yarışında Klasik Sistemden Geride Kaldı
Yapay Zeka Rubik Küp Yarışında Klasik Sistemden Geride Kaldı

DeepCubeA isimli yapay zekâ algoritması, bir rubik küpü sadece 1,2 saniye içerisinde çözmeyi başardı. Bu süre, birçok kişiye şaşırtıcı derecede iyi görünebilir ancak yapay zekâ...

Jio Phone 4G’yi Hindistan’da Q1 2021’e kadar yeniden başlatmaya güven: Rapor 2020
Jio Phone 4G’yi Hindistan’da Q1 2021’e kadar yeniden başlatmaya güven: Rapor 2020

Reliance Jio’nun Hindistan pazarı için 50 dolarlık bir Android Telefon üzerinde çalıştığı bildirildi . Şimdi, en son ET raporuna göre önümüzdeki sene özellikli bir telefon...

Samsung Galaxy S10’un Olmasa da Olur 5 Özelliği
Samsung Galaxy S10’un Olmasa da Olur 5 Özelliği

Dünyanın en çok akıllı telefon üreten ve satan firması Samsung, amiral gemisi sınıfındaki yeni Galaxy S10 ailesiyle piyasadaki yerini aldı. Samsung’un Türkiye fiyatları netleşen ve ö...