Riot Games Logosunu Değiştirdi, Oyuncular Beğenmedi

League of Legends oyunuyla bildiğimiz Riot Games logosunu yeniledi. Yeni logo, oyuncu komünitesinin pek de hoşuna gitmişe benzemiyor.


Riot Games, 2006 yılında kurulduğunda kendine biraz grafitiye benzeyen, hareketli bir logo seçmişti. Bu logo 13 yılın sonunda yenilendi. Firmanın resmi Twitter hesapları da profil resimlerini yeni logoyla değiştirdi.

Firmadan yapılan açıklamada, teknolojideki değişimler nedeniyle eski logonun artık amacına hizmet etmediğini söyledi. Yeni logo, Riot kurucularından Marc Merrill, Brandon Beck ve CEO Nicolo Laurent tarafından yaratıldı.

Yeni kırmızı beyaz ve daha minimalist logo, eskiden kullanılan, siyah üzerine kırmızı renkli ve League of Legends’den daha eskiye dayanan logonun yerini alacak. Serinin hayranları ise yeni logodan pek memnun değil.

Hayranlar yeni logoyla ilgili olarak oyunun resmi subredditinde büyük tepki verdi. Durumu en güzel özetleyen ise, “Kesinlikle nefret ettim, çok çirkin ve bu yüzden çok üzgünüm. Muhtemelen haftaya unuturum.” yazan bir kullanıcı oldu. Genel yorumlar ise yeni logonun sıradan olduğu, eskisi kadar havalı olmadığı ve sıradanlık hissi verdiği yönünde oldu.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Nvidia GeForce GTX 1660 Ti’nin Olası Çıkış Tarihi ve Fiyatı
Nvidia GeForce GTX 1660 Ti’nin Olası Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Nvidia’nın yeni ekran kartı GeForce GTX 1660 Ti için henüz kesin bir bilgi yok ama elimizde bazı ipuçları var. ...

AMD'nin Ryzen 9 3950X İşlemcisi Reddit'te Görüldü
AMD'nin Ryzen 9 3950X İşlemcisi Reddit'te Görüldü

Ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belli olmayan, AMD'nin devrim niteliğindeki yeni işlemcisi hakkında sosyal medyada bazı söylentiler yayıldı. 30 Eylül'de satışa sunulacağı...

Normal Fiyatı 32 TL Olan Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu
Normal Fiyatı 32 TL Olan Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Epic Games Store, artık gelenekselleşen ücretsiz oyun şenliklerine şimdi de Thimbleweed Park'ı eklemiş oldu. ...